Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Andreea Balan dezvaluie cum poti avea manichiura de milioane

Vrei o manichiura impecabila care sa atraga toate privirile ? Atunci trebuie sa incerci Gelurile UV Cupio.
Cantareata Andreea Balan foloseste aceste geluri si isi asorteaza mereu manichiura de vedeta, cu costumele de scena si mai nou si cu parul ei albastru :).


Cateva detalii despre aceste geluri UV pentru manichiura perfecta:
- sunt de calitate germana
- nu afecteaza unghiile
- gelurile UV sunt profesionale
- sunt recomandate in special saloanelor de cosmetica si tehnicienelor
- aceste geluri sunt foarte rezistente si elegante

Poza cu cutia gelului Cupio Gel cu efect de diamant stralucitor. Click pentru comanda online aici.
Gel UV Cupio
cu effect Shimmerize
Diamond
Cat costa si de unde le pot cumpara ? Gelurile pornesc de la un pret de aproximativ 29 de lei si pot ajunge pana la 66, 100 de lei, depinde de culoare si efect de stralucire (cu sau fara sclipici.)

Iata si cateva denumiri de geluri cu sclipici magice in culori intense, radioase si stralucitoare:
Glitter Gel Cupio Shiny Diamond, Glitter Gel Cupio Lovely (pink-roz), Sugar, Mystic Silver, Light Rose, Sugar Red etc...

Desigur inainte a a aplica aceste geluri, veti avea nevoie de gel de constructie Euroflex, gel UV cu efect Shimmerize Diamond, Gel Cupio Maximum white, etc...
Toate aceste geluri UV pentru manichiura le puteti cumpara online direct de pe acest site.

Tu cu ce iti faci manichiura perfecta ? Ce culori folosesti ? Ce modele sunt acum la moda ? Merita banii investiti ? Cat sunt de rezistente aceste geluri pentru unghii ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog