Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Colagenul lichid cu acid hialuronic folosit si de Carmen Bruma

Stiati ca vedeta Carmen Bruma isi mentine frumusetea si sanatatea cu o bautura - un elixir al tineretii, din colagen lichid, consumat zi de zi ?

Ce fel de substante te ajuta sa ai pielea, unghiile si parul frumos si sanatos ? Ati auzit de produsul Beautin Colagen lichid ?

E o bautura concentrata, care folosita zi de zi in cantitati foarte mici, ajuta  organismul uman sa se revitalizeze intr-un timp scurt . Practic pielea devine neteda, ferma, elastica si sanatoasa, unghiile la fel, si parul devine stralucitor si voluminos.


Produsul are si proprietati antirid, fiind solutia naturala si ideala in cazul in care vrei sa iti dispara si liniile provocate de trecerea anilor, de pe fata

Imaginea cutiei si sticlei produsului de intinerire si revitalizare, Beautin Colagen Lichid
Cutia si sticla serului de intinerire
si revitalizare Beautin Colagen Lichid,
folosit de vedeta Carmen Bruma

Ce pret are si unde se gaseste spre cumparare ? Unde gasesti Beautin Colagen Lichid ?

O sticla de 500 ml costa in jur de 139 lei

Ambele variante de gust ale produsului le puteti achizitiona online de exemplu pe acest site 

Conform prospectului, produsul Beautin Colagen lichid contribuie si la mentinerea sanatatii incheieturilor si a cartilajelor, si contine si antioxidanti.
Beautin Collagen Liquid- cumpara aici
Beautin Collagen Liquid- cumpara aici

Dupa cat timp apar rezultate vizibile, dupa folosirea bauturii nutritive cu colagen si acid hialuronic ? Studiile clinice confirma efecte vizibile ale produsului, asupra aspectului pielii de pe intreg corpul, dar mai ales de pe fata, bust si maini, dupa 12 saptamani de la inceperea consumarii.

Dar ce ingrediente are acest produs lichid Beautin ? Principalul ingredient este colagenul hidrolizat "Peptan tm", extras din peste, (sub forma de peptide despre  care se stie ca hidrateaza pielea cu 28% si practic elimina ridurile), acidul hialuronic care este deja renumit pentru efectul sau antirid si de intinerire, vitamina C, vitaminele B2 si B3, vitamina A, biotina, si zinc.

Cum se utilizeaza ? Ce cantitate se consuma si cum ? Cum se ia colagen lichid beautin ?

In fiecare seara inainte de a adormi, se pune intr-un pahar de apa o doza cu capacul sticlei de colagen lichid. Se amesteca, si se bea imediat.

Ce gust are ? Se simte gustul de peste ? Nu ! Dimpotriva, chiar exista 2 variante de produs cu doua gusturi diferite.

Adica exista o varianta de Beautin Colagen lichid, cu gust dulce de  capsuni si vanilie, si altul cu gust de mango cu pepene galben.

Deci e si un produs al carui gust e placut, si te si infrumuseteaza din interior.


Are contraindicatii? Din informatiile descrise pe site nu am aflat nici un fel de contraindicatii.

Totusi e clar ca acest produs este indicat pentru persoanele adulte, in special cele trecute de varsta de 35 de ani !

Nu stim daca poate sau nu fi administrat de femei in perioada de sarcina sau alaptare, dar revenim cu informatii, daca gasim informatii de acest gen.

Poate provoca reactii adverse ? Persoanele care sufera de boli grave sau au alergie / intoleranta la peste, trebuie sa evite in totalitate bautura lichida Beautin de la Myelements.

A aparut varianta imbunatatita cu Magneziu a produsului (vezi articol aici)

Videoclipul de prezentare -reclama la Colagenul lichid Beautin MyElements in care apare Carmen Bruma il puteti vedea aici

 Cine a tinut deja o cura de infrumusetare cu acest produs ? Merita investitia ?

Chiar ajuta sa ai unghiile, parul si tenul sa devina mai frumos ? Haideti la comentarii si scrieti-ne parerile voastre aici pe blog sau pe paginile FB publicam toate comentariile decente chiar daca sunt impotriva celor enuntate de noi in articole, sau impotriva produselor prezentate.


Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog