Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Procombo - capsula cu dubla actiune pentru echilibrarea florei intestinale si un sistem digestiv sanatos

Ce tip de suplimente ajuta la mentinerea sanatoasa a stomacului ? Cum putem avea un metabolism in echilibru ?

Pentru functionarea corecta a aparatului digestiv, organismul uman are nevoie de probiotice, si prebiotice, printre altele.

Daca vrei sa iei niste pastile sau suplimente alimentare, care contin cele doua componente, e bine sa stii ca a aparut produsul numit "ProCombo". E un produs unic si inovator, membra a familiei de produse Visislim.


(Visislim este o gama de produse renumite, diverse personalitati si staruri din Romania i-au facut reclama in ziare, TV, si chiar la radio).

ProCombo a fost numita in reclama suplimentul "capsule-in-capsule", pentru ca este un produs cu o capsula speciala, de 2 straturi, cu componente diferite in cele 2 straturi, si inclusiv eliberarea componentelor respective in sistemul digestiv, se face in 2 etape !

Ce functie au capsulele Procombo, ce indicatii are ?

Imaginea cutiei suplimentului alimentar ProCombo, prebiotic si probiotic pentru sanatarea florei intestinale
Cutia suplimentului alimentar Pro Combo,
cu dubla actiune pentru mentinerea
florei intestinale in stare optima
Prospectul medicamentului Procombo scrie ca este un supliment alimentar simbiotic, recomandat pentru echilibrarea cu probiotice vii a florei intestinale, elimina disconfortul intestinal, stopeaza diareea, te ajuta sa ai scaunat zilnic fara probleme, scade nivelul efortului necesar pentru eliminare.

De ce sunt importante aceste bacterii probiotice pentru organism ? Pentru mentinerea unei sanatati optime, resimtite de om, corpul uman trebuie neaparat sa detina un metabolism care functioneaza perfect, si fara un sistem digestiv, fara o flora intestinala sanatoasa si in echilibru, acest lucru nu ar fi posibil.

Aceste probiotice ajuta la echilibrarea sistemului digestiv, si automat duce la echilibrul intregului corp uman, si prin urmare, confera o stare de bine !

Cum ne dam seama ca avem nevoie de probiotice ? Primul simptom este senzatia de balonare, apar episoade de diaree sau constipatie cronica, durere de burta, mai ales in zona colonului (in zona stanga a abdomenului la o palma distanta de buric, cu aproximatie), senzatie de greata si ameteli dupa mese consistente, sau brusc, dupa mesele principale, pierdem vitalitate, pierdem forta de viata parca, si ne revenim ori doar dupa o odihna de vreo 20 de minute, ori, doar dupa cateva ore.

Pierderea asta a vitalitatii ne indica ca in sistemul digestiv exista un dezechilibru, si digerarea hranei necesita mai multa energie decat produce ! Prin urmare, avem nevoie de probiotice, care echilibreaza floar intestinala si readuc echilibrul in digestie.

Ce ingrediente contine ProCombo ? Contine Lactobacillus acidophillus (lactobacili), fructo-oligozaharide cu catena scurta. (Altfel zis, ingrediente care sunt bune pentru digestie :)  )

Cum trebuie luate aceste pastile ?

Administrarea este de 1 capsula procombo in fiecare zi, de obicei diminteata, cu un pahar mare de apa ! 

Pentru ca este o capsula  DuoCap, adica cu dubla actiune, aceasta se dizolva in 2 etape. La inceput, se divolva exteriorul capsulei, care contine prebioticele. Ce sunt astea ? Sunt hrana necesara bacteriilor lactobacillus - (probioticele) pentru a putea "lucra" cu putere maxima in interiorul intestinelor ! Si doar in etapa a doua, sunt eliberate probioticele.

Cat costa si de unde se poate cumpara Procombo ?

O cutie are un pret de de aproximativ  40 de lei. Intr-o cutie sunt 10 comprimate, care va ajung pentru 10 zile ! Iar in mod normal, in acele zece zile, flora intestinala, isi revine intr-o forma in care ar trebui sa se si pastreze o vreme mai indelungata, daca nu aveti un stil de alimentatie foarte haotic...

Capsulele Procombo le puteti gasi de obicei in magazinele naturiste, in shopurile bio, sau in farmacii.

Online, se pot comanda direct de pe acest site, alaturi de toata gama de produse Visislim !

Cine a luat deja aceste capsule? Sunt eficiente? V-ati simtit mai bine dupa ce le-ati folosit ? asteptam parerile si comentariile voastre aici pe blog sau de ce nu, pe paginile de facebook si google+ asociate blogului. Publicam TOATE comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor pe care le prezentam in articole !

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog