Faceți căutări pe acest blog

Un exemplu demn de urmat : o romanca a slabit 114 kg intr-un an !

Un caz incredibil, exemplu demn de urmat si care merita mentionat pentru cei care vor sa se apuce de slabit este cazul romancei Ana Sirbu (Sârbu). Stabilita in America, in orasul New York, ea este bucatar sef intr-o pizzerie. Obisnuita cu un program de lucru obositor pana la 5 dimineata, mai demult isi termina tura prin consumarea a unor cantitati mari de mancare tip fast food. Adica pizza, paste si chipsuri la ore nepotrivite inainte de a adormi.

In varsta de 28 de ani avea mari probleme cu respiratia, si abia se putea misca din cauza greutatii excesive. Obosea mereu, abia putea face treburile casnice si uneori nu avea putere nici sa mearga pana la magazinul de la colt pentru a cumpara paine.

A avut chiar un caz in care a fost la un interviu pentru job, si a fost refuzata de catre patron din cauza ca era supraponderala si practic nu ar fi incaput in bucataria localului pentru a lucra.

Si-a luat insa fraiele vietii in propria ei mana, si s-a apucat de slabit, si a reusit sa slabeasca peste 100 de kg (114 kg !)  in decurs de un an de zile !

Dupa slabirea masiva, Ana a recunoscut ca se simtea captiva in propriul ei corp, ca nu putea fi ea insasi din cauza obezitatii morbide.

Pasul decisiv pentru a se apuca sa slabeasca a fost frica de moarte prin oprirea respiratiei, in timpul somnului, mai ales dupa ce prietenul ei trebuia sa se trezeasca de multe ori sa verifice daca mai respira in timp de dormea.

Imagini reale cu Ana, femeia care a slabit
114kg intr-un an, un exemplu
demn de urmat !
A apelat la un nutritionist, si a inceput sa urmeze cursurile unui program special de slabire numit "Lighter Life" (lighterlie = adica Viata mai usoara)

Dieta i s-a schimbat radical, a trecut la portii mici de mancare, si mancare sanatoasa, si a avut parte de o consiliere saptamanala, pentru a nu se lasa de dieta propusa.

Acum merge des cu bicicleta, si adora sa danseze, lucruri pe care nu prea le putea face inainte de cura.

A renuntat la postul de bucatar la pizzerie, si acum, cu un look total nou si cu o greutate normala, crede ca poate face orice si poate lucra oricand la orice alt job visat.

Schimbarea ei este radicala, intr-adevar, daca vedeti cele doua poze cum aratata cand era supraponderala si cum arata acum, dupa ce a  slabit, se vede clar ca este o femeie frumoasa, care merita sa duca o viata normala si sanatoasa.

O felicitam pentru lupta ei impotriva kg in plus, si speram ca va inspira si alte persoane sa inceapa sa schimbe ceva pentru a scapa de greutatea kilogramelor nedorite. Luati exemplu deci, dragi cititori si cititoare, daca vrei cu adevarat, se poate !

Despre Ana s-a scris si in presa americana fiind prezentata in multe articole de stiri in ziare, pe internet (http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2848880/32st-pizza-chef-scared-sleep-case-stopped-breathing-cuts-carbs-loses-18-STONE-just-one-year.html) si a avut diverse aparitii in emisiuni tv.

Felicitari ! Speram ca exemplul ei va fi urmat de tot mai multe persoane supraponderale !

Tu stimate cititor, sau cititoare, cum stai cu kilogramele ? Esti sanatos / sanatoasa ? Lasa-ne un comentariu si spune-ne, care e lupta ta pe care o duci, pentru a scapa de kilograme, sau pentru a te mentine sanatos/sanatoasa ?
Asteptam comentariile obiective in casuta de comentarii de sub articol sau pe pagina de google plus, facebook, sau twitter a blogului.

Publicam toate comentariile decente, indiferent daca sunt pro sau contra celor enuntate in articolele noastre !

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog