Faceți căutări pe acest blog

Supliment pentru stimularea productiei de celule stem - AFA stem

Pentru ce se recomanda folosirea pastilelor Afa Stem ? Ce proprietati au ?

Produse de firma Herbagetica, comprimatele Afa Stem sunt niste suplimente alimentare cu efect puternic antioxidant care stimuleaza celulele stem adulte.

Cand trebuie folosite astfel de produse cu antioxidanti?


Prospectul scrie ca se recomanda in urmatoarele boli si afectiuni:
- sistem imunitar slabit, diferite forme de cancer, terapii de radioterapie si chimioterapie in cancer, dureri reumatice, osteoartrita, hepatite C,B,A, ciroza, leucemie, semne de Parkinson sau Alzheimer.

Printre proprietatile benefice ale produsului se numara: ajuta la refacerea mai rapida dupa operatii, reda energia si pofta de viata, ajuta la odihnirea mai usoara pe timpul noptii, regleaza pofta de mancare, protejeaza impotriva radiatiilor chimioterapiei, accelereaza la refacerea celulelor nervoase, deci mentine si starea de echilibru mental pe o perioada mai indelungata.

Dar din ce sunt facute aceste capsule ? Ingredientul de baza este alga numita "AFA", care vine de la prescurtarea cuvintelor "Aphanizomenon Flos Aquae" (latina)

AFA este o alga verde rara, care creste doar in SUA, in zona lacului Klamath.
Aceasta alga are capacitatea de stimulare/reactivare a productiei de celule stem adulte in maduva spinarii, care mai apoi sunt folosite de organism in zonele afectate de boli grave. Doar unul din cele mai importante efecte benefice posibile, ale acestei capsule cu extract de AFA, este vindecarea din anumite boli autoimune, din inflamatii dureroase create de propriul sistem imunitar.


Utilizarea acestor capsule cu materii prime provenite si din algele AFA, este o metoda naturala de activare a celulelor stem si de stimulare a productiei acestora in organism. Cercetarile medicale cele mai rasunatoare cu privire la celulele stem, respectiv, cu privire la efectul anumitor pigmenti din aceste alge, au fost facute de cel mai mare savant american din domeniu, Christian Drapeu (site in lb. engleza)

De curand, in intreaga lume a cercetarilor medicale, se pune foarte mare accent pe recoltarea celulelor stem, respectiv, pe cercetarile care pot avea ca rezultat o mai buna intelegere a productiei si utilizarii acestor celule de catre organismul uman, pentru ca potentialul celulelor stem pentru mentinerea sanatatii, si inclusiv pentru eradicarea completa a unor boli, este enorm.
Imaginea cutiei suplimentului cu extract de alge AFA pentru stimularea productiei de celule stem in organism
Cutia suplimentului
cu extract de alge AFA
pentru stimularea de
productie a celulelor
stem in organism

Cea mai cunoscuta afectiune de acest gen, din care tratamentul cu celule stem prezinta promisiuni de vindecare, este sindromul Lou Gehrig sau ALS - renumita boala pentru care s-a creat intreaga isterie de Ice Bucket Challenge - sau provocarea cu galeata de apa cu gheata varsata in cap.

Si e clar, tratarea unor astfel de boli, sau inclusiv doar ameliorarea simptomelor, ameliorarea durerilor (tratament paliativ) poate imbunatati viata unui numar foarte mare de persoane care sufera de diverse afectiuni de acest gen.

Cum se utilizeaza capsulele AFA ? Administrarea capsulelor din alga Afa se face in fiecare zi de trei ori, cate 1 capsula cu 1 pahar mare de apa, pe stomacul gol.

Are contraindicatii ? Poate provoca reactii adverse ? In perioada de sarcina sau alaptare femeile pot lua acest produs dar doar cu precautie ! Nu sunt cunoscute cazuri de efecte secundare sau reactii adverse.

Cat costa o cutie ? Tubul cu 30 de capsule are un pret de aproximativ 80 de lei.
 
Ambalajul cu 60 de capsule, costa in jur de 150 de lei

Cine a folosit deja produsele Afastem? Cat sunt de eficiente ?Ati observat  efecte adverse, efecte secundare ? Asteptam pareri pro si contra  aici pe blog in casuta de comentarii. Publicam toate comentariile obiective si decente.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsele prezentate pot fi achizitionate direct. Este posibil, ca in urma achizitei produselor, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.

Cauta pe acest blog