Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Dieta celebrei cantarete Shakira : ati auzit de dieta ei ?

Ce mananca frumoasa cantareata Shakira pentru a fi mereu supla, chiar si dupa ce a nascut ? Cum a reusit sa slabeasca, si ce face  pentru a avea in continuare  abdomenul plat ? Toata lumea o cunoaste ca o femeie cu un corp extraordinar, cu muschi tonifiati. Arata perfect si are o silueta de invidiat, la varsta de 39 de ani. ( Ziua ei de nastere este pe 2 februarie si s-a nascut in anul 1977. Are o inaltime de 1,57 m si in jur de 55-57 de kilograme.)

Ce face deci Shakira, ca sa se pastreze in forma asta deosebita ?


Intrebata de reporteri care este secretul ei, Shakira a dezvaluit ce regim tine, chiar a dat un exemplu de meniu pentru o zi.

Pe langa aceste alimente consumate, ea face sport zilnic: alearga, face exercitii de cardio si danseaza foarte mult. Dansul, bineinteles, mai ales cele care solicita intreaga musculatura, dansurile ritmice, rapide, contribuie foarte, foarte mult la arderea grasimilor. De exemplu, Shakira in timpul sarcinii dansa zilnic Zumba.

In ce consta meniul ei ? ( Desigur acesta este doar un exemplu, deci nu mananca in fiecare zi acelasi alimente)

Frumoasa cantareata
Shakira
Dimineata la mic dejun mananca: 1 felie de paine graham sau paine integrala cu branza fara grasimi, 1 felie de ananas crud sau de pepene rosu, 1 suc smoothie  sau fresh de portocale sau gref, si o cafea fara cofeina!

Ia o gustare mai tarziu: 1 iaurt simplu sau un fruct la alegere (kiwi, mar, sau piersica)

La pranz mananca urmatoarele: spanac fiert cu rosii, carne de vita preparata la gratar (deci fara ulei !), combinata cu dovleac fiert si mixat sub forma de piure, 1 portie de mix de fructe

Mai are o gustare mai tarziu, care consta in suc de rosii sau 1 iaurt simplu, sau 1 felie de paine integrala cu branza fara grasimi

La cina mananca salata din broccoli fiert cu linte si rosii, supa doar cu legume, si o piersica sau un mar.

Ce nu are voie sa manance in timpul curei de slabire ? Evita total cafeina, alcoolul, mancarea fast-food, dulciurile si tigarile. Nu pierde noptile deloc, are grija sa se odihneasca mereu 8 ore pe timpul noptii.

(Deci atentie mare, am spus-o in multe articole de-ale noastre, SOMNUL suficient ESTE NECESAR SLABIRII ! Un organism suprasolicitat are tendinta de a depune mai multe sedimente, pentru ca nu are forta necesara de a le elimina. Deci... e nevoie si de somn suficient pentru a slabi, sau pentru a mentine organismul sanatos !).

Datorita siluetei bine definite, Shakira a fost chemata sa apara si la campania de promovare a iaurturilor Activia !

Site-ul ei oficial este www.shakira.com, unde veti gasi si conturile ei de facebook, instagram si twitter.

Voi ce ziceti, merita sa ai un stil de viata ca al Shakirei ?

Cine a mai tinut o  astfel de dieta ? Haideti la comentarii si pareri si lasati-va comentariile, parerile, in casutele de comentarii de sub articol.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog