.
.

728t

Crema Labobell pentru ingrijirea calcaielor si tratarea bataturilor

Care e si cum se numeste crema gremana la  care i se face multa reclama la radio care trateaza calcaiele crapate ? Raspunsul la intrebarea voastra este crema "Labobell".

Un nume interesant cand il pronunti, numele se aude "labo belle", si te-ai putea gandi ca e un joc de cuvinte, din franceza, latina, sau ceva de genul "la beau belle", dar numele corect este simplist, "labobell"

Crema este produsa de compania Allga Med si distribuita in tara de firma Zdrovit.

Prospecul cremei scrie ca este o crema profesionala pentru tratarea pielii crapate de pe talpa piciorului ! Trateaza cu succes si bataturile. Are efect vizibil dupa doar cateva zile de la folosire.

Ce ingrediente contine Labobelle ?

Crema contine ulei de pin de munte Allgau, creata dupa o formula unica germana, "Allgäuer Latschenkieferöl", extract din scoarta de salcie, 10% uree.

Unguentul are un miros de portocale combinat cu pin.

Poti face comanda de aici pentru crema Labobell
Cumpara Labobell de aici
Cum se foloseste crema ? Aplicarea se face de 2 ori zilnic, pe zona talpei piciorului, unde este crapata pielea, sau unde sunt bataturi.

Ce pret are labobell si de unde se poate cumpara ? Crema labobell se gaseste  in farmaciile  si magazinele cu produse naturiste din Romania, teoretic, daca cautati crema asta la vreo farmacie naturista sau magazin naturist, si nu o au pe stoc, sau nu stie de unde s-o aduca, spuneti-le de Zdrovit si AllgaMed, probabil, distribuitorii de medicamente, vor sti.

Nu am gasit, deocamdata, in retelele uzuale si magazinele online, aceasta crema, daca stiti voi unde se gaseste online, lasati-ne un mesaj, si publicam locatia, daca se poate .

Iata site-ul online cu produse naturiste unde poti cumpara crema pentru bataturi Labobell.

Ce greutate are tubul labobell ? Un tub are un gramaj de 75 ml. si costa in jur de 25 lei, in farmaciile naturiste.

Cine si-a luat deja aceasta crema? E eficienta? Ati testat-o pe propria piele (la propriu :)  )

Chiar elimina crapaturile de pe calcaie ? Haideti la comentarii sau scriti-va parerile aici pe blog sub articol !