Faceți căutări pe acest blog

Dj Wanda slabeste cu ajutorul psiho-nutritionistei Bianca Patrasca

Cum slabeste Dj Wanda? Ce dieta tine?
Despre Dj Wanda multa lume stie ca e adepta sportului. Insa la categoria alimentatie, a avut nevoie de ajutorul unui psiho-nutritionist care a sfatuit-o sa manance corect si sanatos. Chiar a reusit sa scape de tendinta de manca mereu dulciuri si ciocolata prin hipnoza.

Cine este doctorul nutritionist cu care tine cure de slabire si detoxifiere Dj Wanda? Cu cine reuseste sa slabeasca? E vorba de Bianca Patrascu - care este psihoterapeut specializat in terapie cognitiv-comportamentala, hipnoza clinica, psiho-nutritie.
program de detoxifiere cu alimente raw 2014
Dj Wanda si Bianca Patrasca

Cum pot lua legatura cu nutritionista Bianca Patrasca? Datele ei de contact le gasiti pe site-ul ei www.biancapatrascu.ro sau o puteti suna pentru programari la consultatii psihologice si de nutritie, sau pentru un plan de nutritie saptamanal la nr de telefon +40.724.333.563.  Ea a lansat si un program de nutritie de 30 de zile e vorba de 30 Days Challenge- The taste of Mind +un Concurs - provocare la care participa si Dj Wanda.

Detalii mai multe puteti citi pe site-ul ei. Aceasta provocare raw dureaza in perioada 24 februarie 2014-25 martie 2014. Deci va mai puteti inscrie daca vi se pare interesant. Din pacate adresa cabinetului ei nu este publicata pe site si nici tarifele/ preturile
pentru consultatii,  eventual voi reveni cu detalii..

La ce restaurant raw mananca Dj Wanda mancaruri netratate termic ca sa se detoxifice? Este vorba despre Restaurantul Vegetarian si Vegan si magazinul Rawdia. Locatia restaurantului este in Bucuresti pe strada Putul lui Zamfir nr 50-52. Orarul de functionare este intre orele 09.00-19.00 (Luni-Vineri), 12.00-17.00 (Sambata) Pagina de facebook al restaurantului este https://www.facebook.com/rawdia
iar site-ul oficial este http://www.rawdia.ro/

Cine a fost deja la acest restaurant raw vegan? Cine a slabit cu meniuri vegetariere si vegane? Astept pareri si comentarii sub articol.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog