Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Slabit cu centura de masaj si sauna Velform

Cum pot slabi fara sa fac sport? Pentru cei "lenesi" :), care vor sa slabeasca fara efort, s-a inventat o centura numita Sauna Massage Velform, care purtata zilnic timp de 50 de minute in confortul casei, te slabeste simplu si comod. Apropo corect se scrie "fara efort" si nu "fr efort" cum e la moda acum prin limbajul de mess.

Probabil ati vazut reclama centurii de masaj si la televizor.  Cum se foloseste? Pui centura in zona burtii, soldului, coapselor sau umerilor si pornesti centura pentru o sedinta de termomasaj acasa. Intre timp poti lucra treburile casnice sau sa te relaxezi.
poza cum arata centura de sauna masaj slabire velform vazuta la tv
Centura de slabire Velform sauna si masaj
E usor de folosit, reduce grasimea corporala cu 2 centimetri.  Ce pret are? O cutie costa in jur 120 de ron. Pachetul cu care vine contine 1 centura usor adaptabila, trei programe de masaj, o telecomanda cu fir cu care poti regla la ce temperatura sa mearga centura si desigur poti regla ritmul cu care lucreaza centura de slabire, 1 ecran LCD, alimentatie la priza de 220 V,

1 manual in limba romana cu instructiuni de folosire, un ghid de dieta practic cu care poti avea rezultate vizibile in mai scurt timp, un metru cu care te poti masura sa vezi cat ai slabit. Ce mai se zice ca te ajuta sa arati ca la 20 de ani :))
Se poate cumpara online de exemplu pe internet de pe site-urile  de specialitate.

Sincer nu stiu care sunt magazinele unde poti gasi centura pentru slabire prin masaj si sauna, eventual cine stie sa lase un mesaj si publicam informatia.

Cine a slabit deja cu aceasta centura? Cat de repede si cate kg ati dat jos? Astept parerile voastre aici pe blog in casuta de mai jos cu comentarii.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog