Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Solutii pentru slabire accelerata

In articolul anterior am scris despre doua suplimente bune recomandate pentru eliminarea kilogramelor nedorite. Continuam in acest articol cu alte 2 produse eficiente in slabire .

Iata recomandarea Doctorului Oz :



fotografie relora extractul care elimina kilogramele
Relora slabire 
- Unul dintre produse este un tratament special pentru balonare. E vorba de semintele de chimen. In engleza, li se spune "caraway seeds". Adaugate in alimentatie, in cantitati mici,  ajuta digestia, te scapa de balonare si desigur de burta care atarna in caz ca ai kilograme in plus. Cand se consuma? Dupa fiecare masa cand te simti ca te balonezi rontaie cateva seminte de chimen. La noi poti cumpara pliculete cu seminte de chimen in orice magazin, hipermarket,  pe rafturile de condimente. De obicei pretul unui plic cu 50 grame e in jur de 1 ron :)

- Un alt supliment cu nume ciudat de care spune dr. Oz ca e foarte bun pt slabire si eliminarea stresului este "Relora". Conform prospectului, iti da energie, si te scapa de obezitate, elimina stresul, te relaxeaza fara efecte sedative, te ajuta sa iti controlezi apetitul . Produsul care se poate cumpara la noi in Romania se numeste "Super Cortisol Suport cu Relora" si are un pret de aproximativ 90 de lei.

 Ce este relora ?  Este un amestec format din extract de coaja de Magnolie (lat. Magnolia officinalis) si extract din coaja de arbore de pluta de amur (lat. Phellodendron amurense)  Il poti cumpara si chiar primi consultanta gratuita despre produs pe site-ul www.suplimente.ro



sursa partiala emisiunea tv al doctorului Oz.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog