Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Cele mai noi produse care topesc grasimile

Doctorul Oz a prezentat la emisiunea sa de slabit cele mai cool si eficiente produse de slabit nou aparute pe piata.  Iata mai jos cele mai bune produse:

CLA- acidul linoleic conjugat- practic arde grasimile din celulele adipoase si in acest fel te ajuta sa slabesti in zonele in care pana acum nu slabeai nicicum. Actioneaza mai ales in zona abdominala. Reduce greutatea corporala fara a face exercitii. Rezultatele apar deja dupa primele 4 saptamani de la luarea pastilelor cu CLA. Le puteti cumpara de aici.

In ce gasim acid linoleic conjugat ? Sunt unele alimente care contin acest acid, cum sunt produsele lactate sau carnea de vita. O metoda ar mai fi prin luarea de suplimente cu CLA. E bine ca aceste capsule sa contina si ulei de sofranas, numite in engleza "safflower oil" (lat.Carthamus tinctorius). Despre uleiul de sofranel poti citi articol aici

Un alt produs care ajuta la slabit si opreste depunerea grasimilor la loc - adica nu te lasa sa te ingrasi inapoi este "Pyruvate". Acesta ajuta la scaderea greutatii corporale cu pana la 12 procente (12%). Unde gasim pyruvate ? Acest element se gaseste in alimentele cum ar fi: mere, vin rosu, struguri rosii. Se recomanda ingerarea a cam 6 grame pe zi. E necesar sa incerci o cura cu pyruvate pentru 2 luni, pentru rezultate vizibile. Desigur, exista si medicamente / suplimente nutritive, cum ar fi capsulele Creative Pyruvate. Pretul unei cutii din acest produs e de 70 de lei pt 100 de bucati. Atentie, e recomandat sa va consultati cu medicul inainte de a lua aceste suplimente !

Pe langa capsulele pyruvate, trebuie sa faci si exercitii pentru a ajuta organismul sa accelereze metabolismul si sa inceapa sa slabeasca.

Un alt produs de ultima generatie care topeste kilogramelele este uleiul "MCT". In engleza se numeste "Medium Chain Triglycerides" iar in romana este numit "ulei de trigliceride cu lant mediu". In ce se afla uleiul MCT ? Acest ulei cu trigliceride se gaseste in nuca de cocos.

Prin adaugarea ei la mancare, in fiecare zi, va poate ajuta sa slabiti pana la 3000 de calorii, respectiv, cam o jumatate de kilogram pe luna, fara sa faceti sport. Desigur, alaturi de miscare si dieta adecvata, slabirea e garantata !

Uite aici un articol despre beneficiile gasite in uleiul de cocos. Poti gasi, de asemenea, uleiul de cocos si in capsule cu ulei de cocos.

Unde cumpar MCT ? Dar ulei de cocos ?  Poti cumpara separat ulei "MCT", la un pret de 40 de lei la 500 ml, in magazinele naturiste (teoretic). Pe net il gasesti pe site-ul http://www.fittshop.ro, legatura duce direct la pagina produsului

( sursa partiala - websiteul oficial Dr Oz )

Voi ce parere aveti ?  Ati folosit acest ulei MCT ? Dar Pyruvate ? Lasati-ne un comentariu, o parere, ceva detalii, in casutele de comentarii de sub articol.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog