Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Tratament naturist pentru reumatism si artroza

Cu ce remedii naturale se poate trata reumatismul,  artroza ?

Din pacate cand e vreme rea afara, durerile reumatice apar in toate partile corpului, fie la genunchi, la umar, la maini, la spate, in zona gatului, la picioare, la glezne si / sau  in zona soldului, si poate parea ca doare chiar si in oase .

Pentru cei care doresc sa afle metode homeopate sau medicamentoase, pentru a ameliora durerile reumatice am pregatit 2 produse cu suplimente naturiste eficiente:


poza cu femeie durere la gat si oase din cauza reumatism, artroza- capsulele "Antireumatic" de la Dacia Plant  - numita pe cutie si "Miscare fara durere", pretul este in jur de 16 lei. Prospectul scrie ca e recomandat in:  afectiunile de reumatism, spondiloza (coloana vertebrala), coxartroza (articulatia bazinului), traumatisme osteo-articulare, dureri musculare, dureri de cap, afectiuni inflamatorii.

Ingredientele pe care le contine sunt: cretusca, salcie, ghimbir, extract de boswelia serata, rozmarin, ienupar, gheara diavolului.

Se poate cumpara in magazine naturiste, farmacii, sau on line ,pe site-ul producatorului,  Vitaplus
E foarte eficient. L-am incercat si dupa doar cateva zile am observat cum durerile practic dispar.  Il recomand cu incredere.

- un alt produs este de la Fares si se numeste "Articulatii sanatoase". Comprimatele sunt recomandate in cazuri de reumatism, guta, dureri dorso-lombare si durere musculara, artrita, artroza, artropatie urica, protejeaza mucoasa gastrica deci se poate administra si persoanelor care au gastrita sau ulcer, e folosit ca tratament fitoterapeutic si la afectiuni cardiovasculare.

Nu are reactii adverse.  Costa in jur de 18 lei. Se poate comanda direct de la Fares

AICI
   Contine urmatoarele plante medicinale: frunze de mesteacan, scoarta de salcie, ghiara diavolului (Harpagophytum), gliciriza din radacina de lemn dulce.

Cine a mai folosit pastile antireumatism ? Ce alte modalitati se pot folosi sa scapam de efectele reumatismului? Astept pareri sau in comentarii sub articol.

sursa foto

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog