Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Momordica charantia sau castravetele amar - insulina vegetala

 Ce este momordica ? La ce e bun ? Semintele obtinute din fructul Momordica Charantia numit si castravetele amar sau insulina vegetala au foarte multe beneficii pentru sanatate.

Prospectul suplimentului alimentar sub forma de capsule scrie ca acest comprimat este indicat pentru ameliorarea diabetului de tip 2, al sindromului metabolic, si dislipidemiei.De asemenea, intareste sistemul imunitar in special la adolescenti, persoanele cu varste inaintate, fumatoare sau care sufera de alcoolism.


Are efecte pozitive in surmenaj, suprasolicitare fizica si intelectuala. Este recomandat in caz de insuficienta renala cronica, boli ale inimii, hipercolesterolemie, recuperare dupa boli infectioase sau contagioase.

Comanda suplimentul Momordica Charantia de aici
Comanda suplimentul Momordica Charantia
de aici
Are contraindicatii ? Cei care iau aceste pastile trebuie sa isi consulte medicul de familie si sa isi verifice colesterolul.

Nu se iau in timpul sarcinii, in perioada unor tratamente de fertilitate, nici in perioada de alaptare, nici copii sub 7 ani nu au voie sa il ia si nici persoanele hipoglicemice (cu nivel de zahar in sange, scazut)

Cum trebuie sa le administrez ? Se iau doar dupa recomandarea medicului, se pot lua intre 2 si 6 bucati pe zi la adulti, iar la copii, 1-2 capsule.

Provoaca reactii adverse ? Exista cazuri in care consumul capsulelor poate produce diareea sau durerea de burta.

Ce pret are capsula de Momordica Charantia ? O cutie costa in jur de 10 lei.
Capsule DVR-Stem Glicemo cu continut de Momordica Charantia - castravete amar pentru reglarea glicemie
Capsule DVR-Stem Glicemo
cu continut de Momordica
Charantia - castravete amar
pentru reglarea glicemie
Sunt mai multi producatori in Romania care vand astfel de pastile cu castravete amar.

De exemplu, pe site-ul ACESTA  produsul este marca Hofigal, contine 40 de pastile, costa in jur de 10 lei.


Se gaseste si in forma de sirop de castravete amar, numit Momyrtidiab, AICI, fabricat de Hypericum. Sticla de 250 de ml costa in jur de 20 de lei.


Un alt produs pe baza de seminte de castravete amar, este DVR Stem Glicemo, recomandat ca adjuvant in diabetul zaharat de tip I si II.

 Pretul unei doze aflate la oferta , este de aprox. 36 de lei.

Capsulele Dvr-Stem glicemo pt diabet pot comanda online direct de aici.

Acest produs mentine indicele glicemic la o valoare scazuta, si regleaza nivelul trigliceridelor in organism. Nu este recomandat persoanelor cu glicemie scazuta si femeilor gravide !

Indiferent de produsul selectat, dat fiind faptul ca aceasta planta reduce indicele glicemic, RESPECTATI IN MOD SPECIAL DOZAJUL !!! Nu supradozati produsele naturiste, doar pentru ca par simple, fiind extrase din plante, ingredientele extrase din plantele astea medicinale pot fi foarte puternice, si prin urmare, dozarea incorecta poate avea efecte adverse.
Respectati, deci, dozajul potrivit al fiecarui produs !


Ati folosit deja aceste produse ? V-au fost de folos, si-au facut efectul, ati reusit sa va reglati indicele glicemic cu ajutorul acestor produse ? V-au ajutat in alt mod ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook,, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsele prezentate pot fi achizitionate direct. Este posibil, ca in urma achizitei produselor, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog