Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Crema Bioliv antirid de zi, produs romanesc premiat international

Ieri am vazut un articol despre o crema de zi antirid care a castigat un premiu Monde Selection Grand Gold Award Bruxelles, echivalentul premiilor Nobel din Stockholm.

Crema este produsa de firma Cosmetic Plant din Romania. Este vorba de crema "Bioliv antiwrinkle day cream", care inseamna crema de zi antirid.

E un produs bio ce are la baza frunze de maslin din care se extrage uleiul pur bio de masline. Uleiul pur de masline are proprietati de intensificare a acidului hialuronic si de sintetizare a colagenului.

Renumita vedeta Carmen Bruma este imaginea acestor creme.
Prospectul scrie ca nu contine coloranti, parabeni sau siliconi.

Cat costa crema bioliv antirid ?
Crema pentru riduri Bioliv- cumpara aici
Crema pentru riduri Bioliv- cumpara aici

Pretul unei cutii de 50 ml este in jur de 22 lei.

Unde gasesc sa cumpar creme Cosmetic Plant ?

Se pot cumpara in magazinele naturiste, in Plafar, hipermarketuri, magazine dar si in farmacii.

Crema antirid Bioliv se poate comanda si direct de pe internet, din magazinul online cu livrare in Romania.


Ce ingrediente contine crema de zi antiaging Bioliv ?

Crema contine: apa, glicerina, cetyl alcohol (alcool cetilic), thylhexyl methoxycinnamate, octocrylene, potassium cetyl phosphate (cetilfosfat de potasiu), methylpropanediol, C12-15 alkyl benzoate, stearic acid (acid stearic), butyl metoxy-dibenzolmethane, ulei din fructe de maslin european (lat. Olea Europaea) , caprylic / capric triglyceride, coco-caprylate/caprate, polysorbate 60, Caprylyl glycol, Phenylpropanol, ulei din seminte de vita de vie (lat. Vitis Vinifera).

Cumpara de aici crema Bioliv antirid livrare Romania
Cumpara de aici crema Bioliv
antirid livrare Romania
Mai contine (asa zice eticheta :)  hydroxypropyl cyclodextrin, palmitol tripeptide-38, ulei din germeni de grau (lat. Triticum Vulgare), ulei de migdale dulci (lat.Prunus Amygdalus Dulcis), tocopheryl acetate (provenit din vitamina E), retinyl acetate (acetat esteric din vitamina A), ulei din seminte de ricin (lat. Ricinus Communis), ulei de ricin hidrogenat (engl. Hydrogenated castor oil), ceara extract din palmierul copernicia cerifera, beeswax (ceara de albine), sodium benzoate (benzoat de sodiu).

Mai contine si (daca va dor deja ochii ca nu sunteti chimisti, stati linistiti, nici noi nu suntem, cred ca asa cere UE sau mai stiu eu ce for de reglementare in domeniu, cre' ca tre' sa spefice ce contin produsele astea, si daca nimeni in afara de producator nu intelege) : tocopherol (vitamina E), sodium gluconate (gluconat de sodiu), C13-14 isoparaffin, laureth-7, polyacrylamide, ulei "Zea Mays", ulei din trandafirul salbatic Rosa Moschata, extract din ulei de rozmarin (lat. Rosmarinus Officinalis), ulei din seminte de floarea soarelui (lat. Helianthus Annuus), coumarina, linalool, limonene, parfum.

Cum se aplica antiridul Bioliv ? Utilizarea cremei se face prin aplicarea zilnica, dimineata. Crema se maseaza pe fata si pe gat.

 Se recomanda curatarea tenului cu produsul Bioliv Demachiant si Tonic inainte de aplicarea cremei antirid. Pentru efecte vizibile si de durata, cei de la Cosmetic Plant recomanda folosirea cosmeticelor de ingrijire a pielii si produsele crema contur ochi si crema antirid de noapte.

Cine foloseste aceste produse cosmetice ? Ati incercat deja crema antirid ?
Cat de mult diminueaza ridurile ? In cat timp se vad rezultatele ? Poate provoca reactii alergice pe piele ? Asteptam pareri si comentarii in casutele de comentarii de sub articole.


Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog