Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Dieta Genoslim carte si pastile noi

Ce inseamna Geno Slim ? Cum e aceasta dieta ?  Conform doctorului american Peter d'Adamo "The Geno Slim wheight loss program" -  adica programul de slabire Geno slim este cheia slabitului bazat pe grupa de sange.

Acest doctor spune ca in doar 49 de zile se poate slabi si tranforma total organismul.

In ce consta dieta ? Ce trebuie sa fac sa slabesc si eu cu Geno slim ? In primul rand, trebuie sa intri pe net pe site-ul Obiectiv Slabire unde este o rubrica in care dai cateva detalii despre tine, nume prenume, inaltime, greutate actuala, greutate dorita ( adica cate kilograme iti doresti sa ai cand ai slabit), data nasterii si desigur, grupa de sange.

poza cutia medicametului pt slabit Genoslim dieta pe grupa de sangeDupa ce trimiti datele vei primi o descriere detaliata despre ce si cum trebuie sa mananci ca sa slabesti conform grupei de sange pe care o ai, si ce suplimente alimentare trebuie sa folosesti.

Este vorba si despre capsulele Geno slim care contin doua ingrediente devoratoare de grasimi. Unul este "nopal"-ul, iar al doilea, "acacia"

Prospectul scrie ca ambele plante te pot ajuta sa elimini toate kilogramele in plus pe care le ai. Administrarea capsulelor este recomandata o data 1 pastila la doar 2 zile !

Ce pret are ? O cutie cu comprimatele Geno Slim costa in jur de  79 de lei, cu 5 capsule + inca 5 gratis. Odata ce faci comanda la aceste pastile, primesti cadou si o carte despre planul de slabire Geno Slim .

Desigur, pentru o cura de slabire de durata si eficienta, va fi necesar luarea mai multor pastile pe o durata mai lunga si pastrarea stilului de viata recomandat, deci trebuie respectate si instructiunile din planul de slabire.

Unde pot cumpara Genoslim pastile ? Aceste suplimente se gasesc pe internet prin intermediul firmei bucurestene Silueta si Sanatate srl, pe site-ul online  dedicat acestui produs de slabire rapida.

In magazine si farmacii, inca nu stiu daca se vand aceste produse.

Are contraindicatii ? Nu am gasit detalii, dar am vazut ca aceste pastile sunt recomandate doar pentru adulti ! Si faptul ca se ia doar una la doua zile, poate indica ca are in componenta substante mai puternice decat alte produse similare.

A folosit cineva genoslim ? Cat e de eficienta dieta ? Provoaca reactii adverse ? Se poate lua impreuna cu alte medicamente ? Astept pareri si opinii  in casutele de comentarii de sub articol.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog