Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Biomed 6 supliment nutritiv de ingrasat

Pana acum am tot publicat diete si produse care ajuta la slabit. Insa m-am gandit ca exista persoane care nu reusesc nici cum sa se ingrase.

Aici vin in ajutor si le spun ca exista un produs supliment nutritiv pentru ingrasare. Se numeste Biomed 6 de ingrasat si este un preparat natural care ajuta la ingrasat.

poza cutia biomed6 preparat natural supliment nutritiv pentru ingrasare
Biomed 6
produs care ajuta la
ingrasare
Ce pret are preparatul natural Biomed 6 ? Un flacon costa putin si are o cantitate de 100 ml. Producatorul este Biomed Forever. Il poti cumpara pe site-ul acesta.

Prezentarea farmaceutica a produsului care ingrasa Biomed 6:
Este indicat pentru a creste pofta de mancare, asimileaza compozitia nutritiva din alimentele si le distribuie uniform in organism in zona musculara.

Efectul curei cu Biomed 6 este cresterea in greutate.

Biomed 6 sunt include in compozitie: polen, propolis, miere de albine si tinctura din plante medicinale achillea millefolium care este coada soricelului, thymus vulgaris care este cimbrul de camp cunoscut ca si cimbrisor si cichorium inthybus care se mai numeste si cicoarea comuna.

Cum fac cura de ingrasare cu Biomed 6?

Inainte sa utilizezi continutul produsului trebuie sa il amesteci bine pana se omogenizeaza, apoi pui intr-un pahar 100 ml de apa in care pui cu o lingurta din preparat.

Trebuie sa bei amestecul cu 30 de minute inainte sa mananci. Cura se face timp de 5 zile. Preparatul se bea de 2 ori odata inainte de masa de pranz si odata inainte de cina cu jumatate de ora.

Cine a mai folosit acest produs ca sa se ingrase? E chiar imposibil pentru unii sa se ingrase?

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog