.
.

Ce calitati are uleiul de palmier?

Cand te duci sa cumperi un ulei ai posibilitatea sa alegi in magazine intre uleiul din floare soarelui, uleiul de masline sau uleiul de palmier.
Care e mai bun? Care e mai sanatos? Si care este mai ieftin?

Se pare ca pe primul loc este uleiul de masline dupa care nutritionistii recomanda uleiul din palmier. Daca te gandesti la pret e posibil sa iesi mai ieftin cu uleiul de palmier daca cumperi o doza mai mare.

Ce calitati are uleiul de palmier? In primul rand daca vrei sa prajesti ceva carne, snitele, cartofi, pulpe...etc poti folosi uleiul de palmier de nenumarate ori. De ce? Pentru ca nu are miros , nu preia mirosul alimentelor si rezista la prajire de nenumarate ori. Singurul lucru pe care trebuie sa faci este sa strecori uleiul, sa-l filtrezi. Acest ulei este ideal in bucatarie daca prajesti multe alimente. Nu mai esti nevoit/a sa schimbi uleiul dupa fiecare aliment prajit.
Cumpara de aici online ulei de palmier
Ulei de palmier 5l
E periculos pentru sanatate? Pentru ca rezista pana la 230 grade fara asi schimba compozitia uleiul din palmier nu e nociv si nu e periculos pentru sanatate.

Beneficiile consumului de ulei de palmier "crud" adica pus peste alimente, salate, etc. Are proprietati antioxidante, reduce inflamatiile, reduce nivelul de colesterol rau, previne aparitia trombilor din sange. Contine vitamina A si vitamina E.

Ce pret are uleiul de palmier? Un flacon de 2 litri costa in jur de 22 lei, iar unul de 3 litri are un pret de aproximativ 31 de lei. In magazine se gaseste la Kaufland, Lidl, Penny, Metro, Auchan, Billa. Se poate face comanda si pe internet de exemplu la acest site de produse naturiste 5 litri de ulei de palmier la pretul de 49 lei.

Voi gatiti cu ulei de palmier? Va place gustul alimentelor prajite in acest ulei? Stiu din sursa proprie ca la fast food-uri mancarurile se prepara in acest ulei pentru ca e foarte avantajos. Voi ce parere aveti?







Niciun comentariu :