Faceți căutări pe acest blog

Dieta de 17 zile

O carte noua despre diete pe care o recomand tuturor celor care vor sa slabeasca in timp relativ scurt, este cartea "Dieta de 17 zile"
Cartea este scrisa de Mike Moreno - este tradusa in limba romana si cuprinde urmatoarele...
Conform cartii dieta de 17 zile te ajuta sa aflii cum sa iti accelerezi scaderea in greutate si iti sa sfaturi cum sa ai o viata sanatoasa, cum sa iti fortifici organismul pentru a lupta impotriva grasimilor!"

Conceptul dietei de 17 zile este:

- slabesti rapid si nu te mai ingrasi la loc, deci este fara efecte yoyo
- te ajuta sa scapo de grasimea depusa
- te ajuta sa ai un organism sanatos

Programul " dieta de 17 zile" este structurat in 4 cicluri de cate 17 zile de dieta.
Fiecare ciclu modifica totalul caloric al alimentelor pe care trebule sa le consumi. Aceasta variatie, pe care dr. Mike o numeste „confuzia organismului", iti va mentine metabolismul intr-o stare de expectativa; adica te poti astepta la mari schimbari inca din primele 17 zile!

Cinde este dr Moreno?
Doctorul Michael Rafael Moreno, cunoscut drept dr. Mike, este absolvent al Facultatii de Medicina Irvine and Hahnemann din cadrul Universitatii California. Dupa rezidentiatul la Kaiser Permanente în Fontana, California, dr. Mike s-a mutat în San Diego, unde practica acum medicina de familie si este membru al comitetului din San Diego al Academiei Americane a Medicilor de Familie.

Cat costa cartea "Dieta de 17 zile"? Cartea costa in jur de 31,50 lei. Unde se poate cumpara? O poti comanda online pe site-ul Libraria Bucuresti Online www.librariabucuresti.com

Eu personal abia astept sa citesc carte, nu de alta dar m-a facut curioasa descrierea cartii. Ai citit deja aceasta carte? Hai sa povesteste-mi si mie, cum e cartea...

Cauta pe acest blog