Faceți căutări pe acest blog

Vitamax Q10

Informatii despre Vitamaq Q10 - complex de vitamine
La ce e bun? Cand trebuie sa luam Vitamax? Vitamax q10 este un supliment revitalizant si fortifiant.

Propect Vitamax q10:
- stimuleaza sistemul imunitar
- mentine nivelul optim de vitamine si minerale
- ajuta la buna functionare a aparatului cardiovascular
- regleaza tensiunea arteriala
- regleaza nivelul de colesterol si nivelul glicemiei
- ajuta organismul in caz de efort fizic si intelectula
- creste capacitatea de concentrare, de memorare- fiind ideala elevilor si sturdentilor in timpul examenelelor.

Ce contine vitamaxq10? Ingrediente: calciu, vitamina C, magneziu, extract radacina ginseng, vitamina PP, fier, vitamina E, coenzima Q10, zinc, acid pantenoic, mangan, vitamina B2, vitamina B6,cupru, vitamina A, acid folic, Iod, Vitamina K, Seleniu, Vitamina H, Molibden, Vitamina D3, vitamina B12, ulei de soia rafinat, gelatina, excipienti.
Cumpara de aici Vitamax Q10

Modul de administrare: zilnic se ia 1 capsula moale de Vitamax q10, dupa micul dejun cu 1 pahar de apa.

Contraindicatii: Nu se recomanda copiilor sub 12 ani si nici femeilor insarcinate.

Are efecte adverse? Ceva pareri?


Cat costa vitamax q10? Pretul pentru vitamax 1+1 gratis este acceptabil. Cele 2 cutii contin cate 15 bucati  de capsule moi.

Unde gasesc vitamax q10?

Unde se poate cumpara? Se gaseste in farmaciile din tara sau online de ex pe site-ul acesta Cine a folosit deja astfel de suplimente ?

 Va plac efectele produsului ? Efectul este vizibil ? Ce parere aveti despre aceste vitamine ? V-a fost de folos acest review ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Cauta pe acest blog