Faceți căutări pe acest blog

Cura cu suc din orz verde

Cei care cauta remedii pentru durerile de spate, durerile de sciatica pot incarca un tratament foarte eficient si anume cura cu orz verde.
Un produs din orz verde este sucul din orz verde sub forma de pulbere.

Proprietati, indicatii terapeutice. se recomanda sucul din orz verde pentru urmatoarele afectiuni:
anorexie, anemie, stomatite, afectiuni oculare, gastrite, ulcere, cancer, colite, pancreatite, afectiuni hepatice (hepatite, ciroze, colecistite),

Orz de verde -comanda de aici
Orz de verde -comanda de aici
 cardiopatie ischemica, ateroscleroza cerebrala, infarct miocardic, hiper si hipotensiune arteriala, astm bronsic, bronsite, gripe, viroze pulmonare, 

TBC pulmonar, rinita alergica, dereglari hormonale, diabet, obezitate, retard psiho-motor, neuro-astenie, insomnii, schizofrenie, epilepsie, nevralgie de trigemen, nevralgie faciala, reumatism articular acut, lombo-sciatica, artrite, acnee, efelide (pistrui), dermatite, eczeme, ulcere varicoase, tromboflebite, hemoroizi, fistule perianale, hemoragii, alopecie, sterilitate,  osteoporoza, stres.

Ce ingrediente contine? Continut: 100 % extract pur din orz verde, din planta tanara 33:1 

Orz de verde pulbere -cumpara de aici
Orz de verde pulbere -cumpara de aici
Cum se prepara ? Cum se administreaza ? Se ia de 2-3 ori pe zi cu ½ ora inainte de mese, o lingurita de pulbere dizolvata intr-un pahar de apa necarbogazoasa (50-70 ml), sau o lingurita rasa de pulbere, sublingual 20 de min.

Cat costa sucul din orz verde? Pretul unei cutii este in jur de 58 lei. Cutia contine 100 gr de pulbere orz verde.

Unde se poate cumpara? Il poti comanda pe net pe site-ul acesta cu produse bio si suplimente naturiste.

Ai folosit deja publere din orz verde? Ce efecte a avut ? Poti sa ne scrii cateva pareri personale?

Cat de repede ati reusit sa scapati de afectiuni si kg in plus ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Cauta pe acest blog