Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Silimarina -tratament pentru ficat

Ce este silimarina ?
Informatii despre silimarina: Silimarina cunoscuta si sub denumirea de silimarin sau silimarine este o substanta cu proprietati hepato-protectoare. Adica este de un real ajutor in tratamente pentru ficat.

Ce proprietati are silimarina ?

 In primul rand contine un complex de flavonoide: silicristina, silibina, silidianina. Silimarina se gaseste in semintele de armurariu, in planta cu acelasi nume.

Silimarina forte protector hepatic- comanda aici
Silimarina forte protector hepatic-
comanda aici

Ce pret are silimarina ?
Preturi aproximative silimarina:
De exemplu se poate cumpara Silimarina Forte de 35mg (90 comprimate) la  25 lei.
silimarina  la 15 lei, silimarina 1000mg la 32,5 lei, Milk Thistle la un pret de 93 lei.

Unde se gaseste? Unde se poate cumpara silimarina? Pe internet se poate comanda de exemplu pe site-ul acesta.

Capsulele de Silimarina Forte le puteti comanda direct de pe acest link.
Cutia de capsule de la Solgar Milk Thistle tot cu silimarina costa in jur de 77 de lei. Se vinde online pe acest site cu produse naturiste.


Pentru ce boli este recomandat administrarea de silimarina? Silimarina se recomanda in tratamente pentru ciroza, hepatita, insuficienta hepatica si se recomanda si persoanelor care lucreaza in medii toxice, ajuta in caz de afectiuni cardiace (hipotensiune), insuficienta renala, dar si in surmenaj, migrene.

Exista mai multe produse din silimarina pe piata cum ar fi : Silimarina 35mg, Silimarina Forte 70mg, Silimarina 150mg, Silimarina 1000mg, Milk Thistle Phytosome.

Are efecte adverse silimarina ? Contraindicatii ? Silimarina nu are efecte secundare nici in caz de administrare mai indelungata, se poate folosi si preventiv mai ales de persoanele care locuiesc in medii poluate.
Contraindicatii: Nu se administreaza in timpul sarcinii



Cine a folosit deja produse cu silimarina ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog