Faceți căutări pe acest blog

Test gratuit astm- Ziua mondiala ale astmului

Daca vrei sa faci un test gratuit pentru astm acum ai ocazia in perioada 2-15 mai 2011 sa faci acest lucru in cabinetele medicale de specialitate din Romania.
Ziua Mondiala a Astmului este un eveniment organizat anual de specialisti din mai multe tari, in scopul cresterii nivelului de control asupra astmului.
In România, Societatea Romana de Pneumologie, cu sprijinul AstraZeneca, organizeaza campania nationala de testare si educare a populatiei, sub mesajul: "Tu poti avea astm. Astmul nu te are pe tine! Astmul poate fi controlat!"

Pe langa tastarea astmuluia,cei care locuiesc in Bucuresti isi pot masura gratuit functia pulmonara si pe 14 si 15 mai 2011, in Parcul Tineretului. Testarea se numeşte spirometrie, nu doare, nu dureaza mult, nu necesită efort, iar rezultatul ei se dă pe loc", spune Prof. Dr. Florin Mihalyan, Presedintele Societatii Romane de Pneumologie.

Unde se pot face teste pentru astm in tara, la care cabinete medicale? Pentru a afla la care cabinet medical poti merge in orasul tau intra pe site-ul www.invingeastmul.ro si la rubrica localizare medic se deschide o lista intreaga cu numele, adresa si numarul de telefon al cabinetului sau medicului, centrele de testare unde iti poti face test pt astm.

sursa partiala www.gandul.info

Cauta pe acest blog