Faceți căutări pe acest blog

Sistemul Medical Bucurestean 2011

In perioada 1-7 aprilie 2011 in Bucuresti are loc evenimentul Sistemul Medical Bucurestean.
Evenimentul incepe de Ziua Mondiala a Sanatatii adica 7 aprilie 2011.

Ce se poate vedea la acest eveniment?
Vor fi prezentate o parte din cele mai performante servicii medicale private, cat si unele dintre cele mai cunoscute spitale publice din Bucuresti.

Expozitia se va desfasura pe o suprafata de de 5.000 de mp in Piata Constitutie si cuprinde zeci de companii care activeaza in sistemul medical din Bucuresti: SMURD, Spitalele Grigore Alexandrescu, Allergan Medical Aesthetics si C. I. Parhon, Agentia Nationala Antidrog, Centrul de Hematologie, etc.

Se pot face consulatii gratuite? Da, expozanţii vor oferi in cadrul expozitiei consultatii, detartraje pentru albirea dintilor, masaje de recuperare, abonamente la salvare,constatari si ecografii gratuite, microinjecţii cu acid hialuronic pentru netezirea ridurilor, terapii in salina gratis si mii de reduceri la servicii medicale de cea mai buna calitate.

Unde este piata contitutiei? Adresa : Piata Constitutiei se afla la intersectia bulevardului Unirii fost Victoria Socialismului cu Bulevardul Libertatii.Se afla pozitionata la poalele Casei Poporului, iar spatiul generos o face gazda numeroaselor concerte, revelioane, demonstratii.
sursa www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog