Faceți căutări pe acest blog

Program special de slabit pentru copii obezi


PROGRAM – COPII GRASUTI - Copii supraponderali, incurajati sa slabeasca printr-un program special al unei asociatii sportive din Baia Mare
Parintii din Baia Mare care au copii care au probleme de greutate pot acum sa-si ajute copii, sa scape de kilogramele in plus si sa creasca armonios.

Asociatia Sportiva Aerofit a demarat a doua etapa a unui program pentru slabit dedicat elevilor cu varste intre 7 si 15 ani. Coordonatorii proiectului sunt profesorul de educatie fizica Nicu Chirculescu si psihologul Camelia Minghiras.

Elevii grasuti din clasele I-IV si V-VIII se pot inscrie, pana in 1 octombrie 2010 , intr-un program care sa-i ajute sa slabeasca

Anul trecut, 12 copii au invatat cum sa-si mentina greutatea si sanatatea in limite normale. Grupul tinta al Asociatiei Sportive Aerofit, pentru acest an, sunt copiii cu varste cuprinsa intre 7 si 15 ani.

Activitatile fizice din program sunt gandite in asa fel incat elevii sa nu se plictiseasca si sa vina cu placere la cursuri. Ei vor face aerobic, fitness, aquagym, drumetii, dar si iesiri cu rolele sau bicicleta.

Cursurile vor incepe in 1 octombrie 2010 si vor consta in 3 antrenamente pe saptamana, cu durata de o ora si jumatate.
Cat va costa acest curs de slabit pentru copii pret? Pretul va fi in jur de 150 de lei.
poti citi detalii pe www.emaramures.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog