Faceți căutări pe acest blog

Apa vie, apa alcalina


Ce este, ce inseamna apa vie? Care este diferenta dintre apa normala pe care o bem si apa vie?
Apa vie este o apa alcalina, ionizata, antioxidanta, restructurata, bogata in hidrogen activ, puternica pentru viata, apa vie implica intoarcerea la stadiul tineretii.

Sub forma de apa vie exista mai multe firme care comercializeaza fitre de apa vie sau chiar apa vie.
De exemplu apa vie Kangen. Exista 5 tipuri de apa si anume:
- apa vie Kangen, ce inseamna? Exista 3 tipuri de ape alcaline cu pH 8.5, pH 9.0, pH 9.5. Ideala nu numai pentru baut dar si pentru a gati.
- apa neutra, adica:apa cu pH 7.0 - Aceasta este singura apa care nu trece prin filtru de electroliza. Este o apa plata.

- apa acida, adica : apa cu pH 4.0-6.0. Apa de frumusete. Cu apa acida poti avea o piele stralucitoare. Inlocuieste cu succes after-shave-ul la barbati si tonicul la femei.
- apa puternic acida: apa cu pH 2.7 - Este apa dezinfectanta. Este de 9 ori mai puternica decat clorul si de 7 ori mai puternica decat apa oxigenata.

- apa puternica Kangen : apa cu PH 11.0 - Se foloseste pentru spalarea alimentelor. Inlocuieste cu succes detergentul de rufe, solutiile de spalat vasele, solutiile de spalat geamurile.

Cum poti obtine apa vie Kangen? Cum se face? APA KANGEN alcalina si celelate tipuri de apa este produsa de aparatul Enagic Leveluk SD-501. NU SE IAU MEDICAMENTE CU APA KANGEN ALCALINA

Ce afectriuni pot trata cu apa vie Kangen? apa alcalina ionizata?
Apa vie, apa alcalina, poate fi utilizata si consumata in cazuri de : acnee, cosuri, Afectiuni ale rinichilor, alergii, Amigdalita, laringita, Arsuri in zona stomacului, arsuri solare, artrita, astm, boli degenerative, previne cancerul, ajuta in caz de constipatie si colesterol, ajuta la tratarea cazurilor de dermatita, dermatoza, depresie, diabet, dureri de cap, dureri de dinti, dureri musculare, dureri in gat, in caz de imunitate scazuta, aceasta apa este recomandata in caz de psoriazis sau eczeme,

Cat costa aparatul Enargic Leveluk care filtreaza apa pentru a deveni apa vie, apa alcalina cu PH? Pretul aparatului LeveLuk SD-501 este de 2780 euro + TVA

Unde pot cumpara acest aparat? Il poti comanda online pe site-ul www.kangenapa.com

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog