Faceți căutări pe acest blog

Suplimente nutritive pentru slabit Lipo - 6


Daca esti in cautare de suplimente nutrivite pentru slabire, definire, fitness atunci un produs bun este Lipo - 6 by NutreX
Ce este Lipo -6 ?Lipo 6 este o formula completa de ardere a grasimilor denumita si Rapid wheight loss adica slabire rapida!

Suplimentul Nutrex Lipo-6 este primul si unicul arzator de grasimi, care poate fi numit o tehnica completa de ardere a grasimilor. Cu Lipo-6 acum poti ataca grasimea corporala pe toate fronturile, si vei experimenta o pierdere incredibila din masa grasimilor, nemaiîntalnita la alte produse.
Bazat pe cercetari stiintifice reale, Lipo-6
- Arde rapid grasimile
- Vizeaza partile problematice (adica posteriorul, coapsele si olacelul din jurul taliei)
- Controleaza pofta de mancare
- Accelereaza digestia
- Creste energia
- Fara prabusire la sfarsitul zilei
- Nu contine Ephedrina

Mod de administrare -cum se iau pastilele Lipo 6?
Se iau 2 capsule cu 30 de minute inainte de micul dejun, ori inainte de antrenamentul de dimineata, apoi alte doua capsule dupa masa. Pentru pierdere extrema din masa grasimilor se iau doua capsule de trei ori pe zi cu 30 de minute inainte de masa. Nu depasiti sase capsule pe zi. Nu le administrati cu sase ore inainte de culcare. Pentru energie crescuta luati 2 capsule cu 30 de minute inainte de antrenament.

Contraindicatii Lipo6 -cine nu are voie sa ia aceste suplimente pentru slabire?

Atentie: Nu folositi aceste medicamente inainte de 18 ani, sarcina sau alaptare. Nu depasiti doza zilnica recomandata. Nu folositi synephrina sau cofeina din alte surse. Nu folositi mai mult de 8 saptamani. Daca urmati un tratament medical (care include inhibatori MAO, antidepresive, aspirina, enilefrin, efedrin, pseudoefedrin, sau alti stimulatori), consultati medicul inainte de utilizare.

Cat costa suplimentul nutritiv de slabire Lipo6 Nutrex, pret si unde il pot cumpara, procura?
Pretul este in jur 125 lei si il poti comanda online in magazinul de suplimente nutritive Gym House link comanda http://shop.nutrishop.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog