Faceți căutări pe acest blog

Blog despre slabit


Acest blog contine informatii despre slabire. Acum trei ani a pornit doar ca un jurnal de dieta pentru mine, iar cu timpul a devenit o pasiune.

Mi-am dat seama ca daca adun o serie de informatii despre slabit, despre slabire rapida, despre dieta vedetelor, despre trucuri in cura de slabire, dieta rapida, despre celebrele dieta monti, atkins, disociata, retete dietetice, meniuri de dieta, detalli despre cea mai buna metoda de slabit, informatii despre cel mai bun ceai de slabit si cea mai eficienta dieta, cele mai bune pastile de slabit, mituridespre slabit, secrete despre slabit, idei despre cum sa scapam de kg in plus, cum scapam de celulita, metode anticelulitice, produse naturiste in dieta, etc...atunci vin in ajutorul mai multor persoane care vor sa slabeasca si ma ajuta si pe mine sa ma ambitionez sa slabesc.

Momentan blogul are peste 740 de articole si sper ca odata cu trecerea timpului va fi mult mai mare numarul articolelor.

Alaturi de blogul voislabi.blogspot.com am pornit si un forum de slabire unde invit pe toata lumea sa vina sa-si puna intrebarile, experientele, pareri,  eventual daca aveti idei despre regimuri de slabit, retete pentru slabit, sfaturi in dieta, orice...va invit cu drag sa povestim

Cauta pe acest blog