Faceți căutări pe acest blog

Sindromul premenstrual -remediu cu DonaVital

Ce este sindromul premenstrual?

Sindromul premenstrual (PMS) este un termen folosit pentru a defini starile neplacute pe care le simtim atat la nivel psihic cat si comportamental, cu o saptamana inainte de ciclul menstrual. Simptomele dispar la aparitia menstruatiei sau in primele zile ale acesteia.

Daca simtiti lunar, inainte cu 1 saptamana de menstruatie, senzatia brusca de caldura, binecunoscutele bufeuri, ca vi se inroseste fata, o stare continua de nervozitate pe care nu vi-o explicati, anxietate si depresie, transpirati abundent noaptea cand ar trebui sa va odihniti, inseamna ca suferiti de sindromul premenstrual.

Produsul DONAVITAL combate cefalea, senzatia de oboseala, nervozitatea, retentia hidrica, palpitatiile, atenueaza tulburarile din perioada menstruala. Mai mult, datorita acestei combinatii de plante, DONAVITAL favorizeaza fertilitatea si reduce simptomatologia premenopauza si de menopauza.

- DonaVital reduce cu peste 90% tulburarile premergatoare menstruatiei si starile neplacute de dinainte si din timpul menopauzei, regleaza secretia hormonala ovariana si ciclul menstrual,
- adjuvant in dismenoree (dureri in micul bazin in timpul menstruatie)
- favorizeaza fertilitatea
- reduce simptomatologia premenopauza si de menopauza.
- este adjuvant in acnee (prin echilibrare hormonala)

Cat costa DonaVital ? Pretul pt Donavital este in jur de sticla de 30 ml
Unde pot cumpara Donavital?
Il poti cumpara ie poate cumpara din farmacii fara reteta, avand un pret recomandat de 15,04 RON; se administreaza 4 ml pe zi in doza unica, diluat in putina
apa, dimineata, inainte de masa.

Pe 6 iulie si 13 iulie 2010, ora 13, intrati in dialog cu DR. DOINA MIHAILESCU - Medic Specialist obstretica-ginecologie CMU si puteti primi cadou produse DONAVITAL si Extrem Vit (complex de vitamine si multiminerale)!

sursa sanatate.ele.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Cauta pe acest blog