Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Cum sa slabesti daca silueta ta e in forma de para


Cum sa slabesti daca ai silueta Para -gen Beyonce Knowles

Metoda cu care a slabit Beyonce - care are silueta in forma de para- 9 kilograme in 10 zile si care a facut inconjurul lumii se numeste "Master Cleanse" sau dieta cu limonada.

Initial acesta dieta a fost realizata acum 50 de ani cu scopul de a detoxifia organismul.

Dieta Master Cleanse s-a consacrat si in domeniul dietelor de slabire, insa nu este un regim foarte sanatos si nici recomandat de majoritatea specialistilor
Dieta este foarte drastica si Beyonce  a tinut aceasta dieta pentru ca a fost nevoita pentru filmarile de la filmul Dreamgirl.

Insa artista recunoaste ca exista metode mult mai sanatoase de a slabi si ca aceasta dieta trebuie tinuta numai sub supravegherea stricta a unui specialist.

Dieta are la baza amestecul dintre apa, lamaie, melasa sau sirop de artar si piper cayenne, avand initial efect detoxifiant, dar combinata cu un meniu hipocaloric, poate avea efecte impresionante in slabit, insa in detrimentul sanatatii, spun specialistii.

Poti citi mai multe pe http://www.feminis.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog