Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Metode de a scapa de celulita

Iata cateva metode bune de a scapa de celulita
- Resveratrol lupta cu celulita
Masaje. Vacuum. Creme. Secom iti propune o alternativa" Resveratrol Synergy™ – un supliment natural cu efect anticelulitic. Acesta are rol benefic asupra circulatiei sangvine. Intareste peretii vaselor si capilarelor. Astfel, pielea ta isi va recapata elasticitatea si tonusul. Pret: 98,50 lei pentru 60 de tablete Il poti cumpara online pe http://www.secom.ro

- Anti-cellulite Vacuum Massage 45'
Trei actiuni simultane intr-un singur tratament, oferit de Eden Spa: eficienta actiunii de vacuum pentru a diminua celulita, ionizare pentru absorbtia optima a ingredientelor si electrostimulare pentru fermitate. Prin efecte sinergice, sunt diminuate depozitele adipoase si se reduc centrimetri, se elimina toxinele si se inlatura blocajele limfatice.

site-ul celor de la Eden Spa este: http://edenspa.ro/

- Lineance Amincissant Chauffant 14 zile
Hidratanta si cu o textura non grasa, aceasta crema-gel este perfect adaptata unui masaj lejer anticelulitic.
De la aplicare, activitatea acestei creme se manifesta printr-o senzatie de caldura si o inrosire a epidermei cu o intensitate si durata variabile in functie de tipul de piele.Cat costa? In jur de 69 ron si il poti comanda online pe site-urile: http://www.pcfarm.rohttp://www.efarma.ro

- Gel corector cu efect de slabire - Faberlic : Contur nou al corpului tau si piele ferma intotdeauna! Un adevarat "liposculptor" cosmetic. Contribuie la eliminarea excesului de grasimi din tesuturile pielii si reduce volumul corpului.
- Substantele active din compozitie stimuleaza procesele de "ardere" a grasimilor.
- Compacta fibrele de elastina si de colagen, astfel tonifiind si crescand fermitatea pielii.
- Face pielea mai moale, mai neteda si mai catifelata.
Ingrediente active:

- Complex brevetat Bodyfit(TM) - nu doar "arde" grasimile, dar si schimba total ciclul de viata al celulelor adipoase. Acest complex vegetal actioneaza asupra adipocitelor, contribuie la renasterea celulelor adipoase mature in tesutul conjunctiv. Acum sunt mai putine celule adipocite!

- Complex Regu-Slim(R) - ajuta la eliminarea excesului de grasimi din tesuturile pielii, imbunatateste structura si tonusul pielii. Stimuleaza metabolismul energetic in timpul efortului fizic.
Mod de intrebuintare: Se recomanda folosirea dimineata si seara timp de 8 saptamani, in mod special in zonele cu tonus scazut, depuneri de grasimi, zone celulitice. A se aplica prin miscari circulare rapide. Produsul poate fi aplicat imediat inainte de imbracare, nu necesita masaj.
http://www.faberlic.com.ro
- Cellulene Concentrat Fluid
Cellulene concentrat fluid este un drenant specific care ajuta la inlaturarea lichidelor in exces din tesuturi si faciliteaza eliminarea lor din organism. Contine extract liofilizat de Centella asiatica, cu un nivel inalt de principii active (23% FTT - fractiune triterpenica totala) care actioneaza la nivelul tesutului adipos in sinergie cu extractele liofilizate de Mesteacan si Cretusca, care dezvolta o actiune drenanta si depurativa generala a organismului.

Cellulene Concentrat fluid, datorita actiunii trofodermice si a ajutorului asupra microcirculatiei, caracteristic Centellei, sprijina tesutul sa-si recapete structura fiziologica si functionalitatea, care se reflecta printr-o elasticitate si tonicitate crescuta a pielii. Astfel, produsul este util in mod special pentru indepartarea imperfectiunilor pielii. Cat costa Cellulene Concentrat Fluid -produs pentru slabire? Costa in jur de 69 ron si il poti cumpara online pe site-ul http://www.efarma.ro
sursa
www.feminis.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog