Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Produse noi impotriva celulitei

- Body Slim - Ciorapi masaj anticelulitic
Accelereaza circulatia sanguina, activeaza circulatia limfatica, modeleaza corpul de la talie in jos. Utilizarea lor creste penetrarea si actiune anticelulitica a substantelor active din Cecropia gel sau Cinnamon gel din programul Body Slim.

Se aplica unul din aceste produse pe suprafetele afectate, imbracati ciorapii si faceti si miscare timp de cel putin o ora.
Cat costa? Pretul este in jur de 149 lei si il puteti comanda online pe site-ul http://www.beautyspell.ro

- Body Slim - Cecropia gel anticelulitic 150 ml
Degradeaza intensiv grasimile si dreneaza reziduurile metabolice. Recomandat pentru celulita compacta. Folosirea zilnica timp de o luna poate reduce circumferinta corporala cu pana la 3 cm.
Ingrediente active: Extract Cecropia si uleiuri esentiale.
Utilizare: Aplicati gelul pe pielea afectata de celulita, masati pana la absorbtie, apoi imbracati ciorapii de masaj anticelulitic si incercati sa faceti miscare timp de o ora. Gelul anticelulitic costa in jur de 88 de ron si il puteti comanda online pe http://www.beautyspell.ro

- Placentor Vegetal Gel concentrat cu tripla actiune 200 ml
Gel concentrat cu tripla actiune ultra penetrant cu extracte vegetale care fortifica rezultatele unui regim alimentar: pielea devine frumoasa, catifelata si intinsa, amelioreaza textura si fermitatea, reduce aspectul de coaja de portocala. Este o adevarata strategie de slabire de lunga durata ce se realizeaza si datorita regimului alimentar adecvat. Formula este agreabila si ultrapenetranta, cu concentratie mare de extracte vegetale (guarana, garcinia, cretusca, iedera, fucus, coada calului, Camomile d'Or). Reduce aspectul de coaja de portocala, imbunatateste textura cutanata si lasa pielea ferma si catifelata.

Fara parabeni, fara alcool, formula noua.Utilizare: aplicati o cantitate cat o nuca de 2 ori pe zi timp indelungat in cura intensiva sau o data pe zi ca intretinere sau prevenire tot timpul anului. Masati cu miscari circulare pe zonele afectate de celulita. Pentru rezultate mai eficiente folositi inainte si un gomaj corporal.
Nu se utilizeaza pe timpul sarcinii sau alaptarii.

Rezultate:
- Celulita se atenueaza, corpul se remodeleaza progresiv
- Retentia de apa este atenuata. Tesuturile se decongestioneaza.
- Pielea este mult mai ferma.
- Granulatia pielii devine mai fina (si la palpare), pielea este mai catifelata.
Costa in jur de 85 ron si il puteti comanda online pe http://www.beautyspell.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog