Faceți căutări pe acest blog

Slabeste natural cu Diva SLIM! Pastile de slabit

Slabeste natural cu Diva SLIM! Pastile de slabit
Diva Slim este conceputa pentru obtinerea unei siluete ideale.

Contine substante vegetale si minerale cu mecanism complex de actiune si determina reducerea greutatii corporale, cu mentinerea starii normale de sanatate a organismului.

Diva Slim reduce greutatea corporala fara sa afecteze functionarea normala a organismului. Se recomanda sa se urmeze o dieta cu un continut caloric scazut, evitarea carbohidratilor. Este indicat consumul de alimente cu continut ridicat de fibre.
De asemenea, este necesar un aport crescut de apa - minim 2 l zilnic.

Efecte:
- favorizeaza eliminarea grasimilor din organism si impiedica reacumularea lor
- are un puternic caracter antiadipos
- scade nivelul de colesterol
- creste calitatea vietii

Diva Slim contine urmatoarele :

CLA (acid linoleic conjugat) - faciliteaza eliminarea grasimilor din organism, impiedicand totodata reacumularea acestora, fara sa afecteze masa musculara.

Diva SLim -se poate cumpara de aici
Diva SLim -se poate cumpara de aici
Tomate (Lycopersicum esculentum) - contin licopen intr-o forma cu biodisponibilitatea ridicata, care reduce nivelul grasimilor din organism (regleaza lipidemia).

 Pe langa acest efect, tomatele sunt considerate un foarte bun agent antioxidant, aduc un aport semnificativ de elemente nutritive deficitare in dietele de slabit: potasiu, fosfor, magneziu, fier, fitosteroli, acid folic, etc.

Ceai Verde (Camellia sinensis) - faciliteaza eliminarea la nivel renal a apei, avand un efect diuretic. Are de asemenea efect pronuntat antiadipos cat si un rol important in eliminarea grasimilor.

Magneziu si Zinc - aportul suplimentar de magneziu si zinc face ca functionarea organismului sa nu fie afectata in cazul dietei de slabit.

O cutie de Diva SLim contine 50 de capsule. Pretul pt o cutie de Diva Slim costa in jur de 28 de ron si il puteti comanda online la acest shop cu produse naturiste.

Cauta pe acest blog