Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Cum a slabit Cristina Spatar dupa nastere

Cristina Spatar pregateste filmarea unui videoclip la o piesa noua, luna viitoare.
Artista se pregateşte intens pentru a da cât mai bine pe sticlă, la doar patru luni de la naşterea băieţelului ei, Albert.

A renunţat la dulciuri, merge la sală şi a reuşit să slăbească 6 kilograme din cele 9 acumulate, după sarcină. Regina R&B merge de trei ori pe săptamână la Silhouette pentru masaj, saună şi alte proceduri care să o aducă în cea mai bună formă pe platourile de filmare, când va realiza videoclipul unei piese noi.

Daca vreti sa stiti cate ceva despre centrul de infumusetare Silhoutte iata ca m-am documentat putin si am aflat ca se afla pe site-ul www.silhouette.ro
Silhouette este centrul cu cea mai importanta investitie tehnologica din Romania.

Silhouette inseamna servicii personalizate pentru fiecare client si problema in parte, produse profesionale de lux, salonul de infrumusetare ideal.

"Miercuri, 17 ianuarie 2007, ora 19,00 a avut loc prima editie a SILHOUETTE Awards, eveniment gazduit de Restaurantul McMonis - Salonul Soarelui (Str. Primo Nebiolo nr. 1).
SILHOUETTE Awards este unicul si cel mai important eveniment de acest gen din Romania in care s-au premiat: frumusetea, imaginea, fidelitatea, consecventa si rezultatele obtinute. A fost o ocazie de a sarbatori IMAGINEA pe care intotdeauna ne-o dorim si pe care o putem obtine doar avand incredere in echipa SILHOUETTE.

Cele patru Centre de Slabit, Infrumusetare si Fitness SILHOUETTE (doua in Bucuresti si doua in Constanta), reprezinta un proiect unic si cea mai importanta investitie tehnologica din Romania, concepute pentru a oferi clientilor tehnologiile si produselecele mai noi si performante in domeniu. SILHOUETTE ofera servicii personalizate pentru fiecare client, game de produse cosmetice profesionale, aparatura ultraperformanta, supraveghere medicala pe toata durata terapiei, personal cu experienta in domeniu, specializat in strainatate.

Lili Baaddi, General Manager al centrelor este si colaborator al celor mai importante Centre de Infrumusetare din Occident, formator international si director tehnic al Academie Scientifique de Beaute Paris, avand o experienta de 25 de ani in domeniul cosmeticii si infrumusetarii. La acest eveniment au fost prezente personalitati din show-biz, din lumea artistica, sportiva, oameni de afaceri, parteneri, clienti, printre care s-au numarat: Altelele lor Regale Printul Paul si Printesa Lia ai Romaniei ,Adriana Trandafir, Stela Popescu, Eugen Cristea, Cristina Deleanu, Crina Matei, Mihaela Mitrache, Silvia Dumitrescu, Amedeo Bolohoi si Trupa Quartz, Ozana Barabancea, Alina Sorescu, Dinu Maxer, Benone Sinulescu, Maria Carneci, Natalia Guberna, Carmen Plesea, Roxana Marcu, Magda Palimaru, Florentina Opris, Cosmin Cernat, Geanina Corondan, Mona Nicolici, Ilinca Vandici, Iuliana Marciuc, Adrian Bucur, Manuela Fedorca, Elisabeta Lipa, Monica Iagar, Iulian Miu, Nana Falemi, Eli Laslean."
sursa http://www.infofashion.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog