Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Slimball te ajuta la slabit pe timp de criza 7 kg pe saptamana

Prima componenta a curei SlimBall este guma Karaya, o fibra naturala care creste de 50 de ori in volum cand intra in contact cu apa din stomac.



Cum capsula SlimBall creste in volum si ocupa o mare parte din stomac mesajul catre creier este ca stomacul este plin si aceasta senzatie ajuta sa mancati portii mai mici si mai rare.

Cu 1 sau 2 capsule SlimBall veti manca de 2, 3 sau chiar de 4 ori mai putin. Senzatia de foame revine o data la 6 ore.A doua componenta a curei SlimBall este pectina de mar, un puternic acid de fructe.

Aceasta intervine in metabolismul lipidic, fiind un excelent absorbant al lipidelor. De asemenea reduce sinteza colesterolului si a trigliceridelor in ficat.
Pectina de mar intesifica in mod semnificativ termogeneza (capacitatea organismului de a arde caloriile din alimentele pe care le consumati chiar si in momentele in care activitatea fizica este redusa).

Acesti 2 agenti actioneaza impreuna pentru reglarea apetitului si redinamizarea organismului si pregatesc corpul sa ramana la greutatea ideala si dupa terminarea curei SlimBall.

Ultima componenta este oxidul de magneziu, un mineral cu rol calmant care imbunatateste digestia si scade aciditatea stomacului potentand actiunea celorlalte doua componente.
Acest produs 100% natural, administrat cu apa, se va umfla asemenea unui burete (de pana la 50 de ori in volum) in stomac si va actiona ca un balon gastric.In functie de cate kilograme doriti sa slabiti se recomanda sa luati 1 pana la 2 capsule SlimBall inaintea fiecarei mese.

Daca doriti sa slabiti pana la 10 kg, luati o singura capsula SlimBall inaintea fiecarei mese.Pentru a slabi peste 10 kg, luati 2 capsule SlimBall inaintea fiecarei mese.

Am doar un flacon sigilat cu 42 capsule= cura pt 14 zile, garantat pana la 10 kg slabire.
In poza se vede modul de manifestare in stomac, in sensul realizarii unui balon gastric care atenueaza pofta de mancare facilitand absorbtia tesutului adipos in exces!Fara efecte adverse !!

Unde pot cumpara balon slimBal? Puteti comanda online aceste produse de ex aici pe www.okazii.ro
Cat costa SlimBall pret.Pretul este in jur de 120 ron

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog