Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

SAKANNO cu Tongkat Ali si Ganoderma

SAKANNO contine Tongkat Ali si Ganoderma
Sakanno combina principiile active ale Ganodermei Lucidum cu cele ale unei plante medicinale traditionale selectionate, cunoscuta sub numele de Tongkat Aii - "Inima pamantului", denumirea stiintifica fiind Eurycoma Longifolia Jack.

Din aceasta fericita combinatie s-a obtinut un produs natural, cu efecte deosebite asupra imbunatatirii starii sanatatii, puterii si vitalitatii si care, in acelasi timp, nu are reactii secundare.

Sakanno este folositor celor cu probleme in sistemul nervos central, circulator cerebral, sechele AVC, circulatie periferica deficitara, probleme digestive, sistem imunitar deficitar, iclusiv cancer, iar pentru fertilitate, tratamentul este de 6 luni, de obicei la ambii parteneri.

Valoarea farmacologica este data de ingredientele active de Ganoderma Lucidum si Tongkat Aii, avand urmatoarele proprietati:

1. ingredientele active de Ganoderma Lucidum: adenozinele, polizaharidele si Germaniu organic - descrise la Ganoderma;

2. ingredientele active de Tongkat Aii, care este un copac mic ce se gaseste in junglele Malaeziei si Asiei de Sud-Est si care are printre constituentii sai alcaloizi beta-carbonilici si glicozide de tip quasinoid (eurycomasonoide),

Are urmatoarele efecte recunoscute: o cresterea energiei si rezistentei la efort;o imbunatatirea circulatiei sangvine cerebrale si periferice;o refacerea sistemului nervos;o fortificarea sistemului imunitar, inclusiv antifebril/ febrifug;o refacerea apetitului si a functiilor sistemului digestiv, efect antiulceros, scade durerea in gastro - duodenite;o induce apoptoza celulelor anticanceroase, ajuta in cancerul pulmonar, mamar si de prostata;o afrodisiac minor, stimuleaza potenta si fertilitatea, creste mobilitatea spermatozoizilor.

Dozaj recomandat: in prima saptamana se poate incepe cu o capsula dupa micul dejun si una dupa pranz; in a doua saptamana se poate dubla cantitatea la 2 capsule dupa micul dejun si 2 capsule dupa pranz (nu se recomanda Sakanno seara - ar putea da prea multa energie pe timpul noptii, diminuand perioada de somn). Capsulele se iau cu multa apa si se consuma lichide din abundenta, in timpul zilei, pentru a elimina toxinele din corp.
puteti comanda aceste pastile pe www.okazii.ro

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog