Faceți căutări pe acest blog

Cercetătorii susţin că şi mâncarea ecologică are efecte nocive asupra organismului

Lovitură grea pentru adepţii hranei organice! 
Conform unui studiu britanic publicat recent, produsele obţinute din agricultura bio nu oferă garanţia că vom avea un organism mai sănătos

Specialiştii români declară că, într-adevăr, procesarea face ca multe din alimentele ecologice să îşi piardă proprietăţile nutritive.

Produsele bio nu îşi justifică preţul ridicat, pentru că nu asigură mai multe
substanţe benefice organismului decât alimentele obişnuite, susţin oamenii de ştiinţă.

“Din punct de vedere nutriţional, nu există argument pentru a alege produsele organice”, a declarat Alan Dangour, unul dintre autorii studiului realizat la comanda unei companii alimentare din America.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire

Cauta pe acest blog