Faceți căutări pe acest blog

Actrita Kirstie Alley isi lanseaza propriul program de slabit

Dupa ce a facut, in ultimele luni, inconjurul tabloidelor, ca urmare a luarii masive in greutate, actrita

Kirstie Alley si-a propus sa piarda dramatic si sa-si lanseze un program propriu de slabit, in luna noiembrie a acestui an.

Kirstie, recunoscuta pentru faptul ca se chinuie de cativa ani sa slabeasca si esueaza de fiecare data, ingrasandu-se mai mult ca la inceput, este convinsa ca de aceasta data, in decurs de sase luni, va arata in forma.


In urma cu sase luni, fiind invitata in emisiunea realizatoarei Oprah Winfrey, Kirstie si-a stabilit data-limita - luna noiembrie pentru a slabi serios.

Mai mult, ea a anuntat ca se afla in proces de a pune in vanzare, tot din luna noiembrie, propriul program de slabit, cu ajutorul caruia a reusit sa dea jos 9 kilograme in decurs de cinci saptamani.

"In ultimul an si jumatate am cercetat si mi-am creat propria linie de produse de slabit si efectiv am slabit 9 kilograme in decurs de cinci saptamani, urmand acest program", a spus ea.

Kirstie nu poate dezvalui inca nimic, insa este convinsa ca a reusit sa descifreze secretele slabirii sanatoase. "Probabil nu va intra pe piata pana in noiembrie", anunta ea in iunie.

Cei care doresc sa ii urmareasca progresul lui Kirstie, dar sa si primeasca sfaturi privind dieta de la actrita americana ii pot urmari mesajele pe Twitter, la adresa http://twitter.com/kirstiealley. In plus, daca va inscrieti la adresa de Internet http://www.kirstiealley.com/, veti primi pe mail noutati cu privire la programul de slabit, veti fi anuntat cand se lanseaza dieta si mai ales veti beneficia de o reducere de 10% la prima comanda, daca va inscrieti in primii 1000 de doritori

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Cauta pe acest blog