Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Scapa de celulita prin terapia cu vacuum

Un aparat care "aspiră" celulita ajută la tratarea rapidă a pielii cu aspect de coajă de portocală şi la eliminarea depozitelor de grăsime localizată.

"Terapia cu vacuum distruge nodulii celulitici şi pe cei adipoşi, iar datorită adâncimii la care lucrează acest aparat, reformarea lor durează mulţi ani", spune Betty Raţiu, managerul unui centru pentru slăbit din Bucureşti şi consultant în terapii corporale.

Dispozitivul lucrează în profunzime, reuşind să spargă micro- şi macronodulii celulitici, ajutând la dispariţia aspectului de coajă de portocală chiar după primele două-trei şedinţe", apreciază terapeutul Raţiu.

Un alt rezultat al tratamentului, în afara "spargerii" nodulilor celulitici, este scăderea în diametru a zonelor tratate cu 10-12 centimetri, după o singură şedinţă, mai spune specialistul.

Pentru obţinerea rezultatelor optime, persoanele care apelează la tratamentul cu vacuum trebuie să fie atente şi la alimentaţie. Terapeutul recomandă ca terapia amintită să fie asociată cu o dietă bazată pe fructe, legume şi carne slabă şi cel puţin şase-opt pahare de lichide zilnic, din care două cu ceai verde.

O şedinţă durează 30 de minute şi costă 55 de lei. Printre cauzele interne ale celulitei se numără circulaţia sangvină defectuoasă, reţinerea de apă în ţesuturile adipoase, toxinele şi dezechilibrele hormonale. Cauzele externe includ sedentarismul, statul îndelungat în picioare sau pe scaun, indisciplina alimentara.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog