Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Argila te ajută să pierzi 15 centimetri în două ore.

Argila te ajută să pierzi 15 centimetri în două ore.
Argila unică şi tehnica specială de împachetare nu-ţi modelează doar corpul, ci sunt şi o cale eficientă de a ataca aspectul de celulită şi vergeturi sau pentru a compacta pielea flască rezultată în urma sarcinii sau a scăderii în greutate.

Bărbaţii care doresc să scape de surplusul de grăsime din jurul stomacului sau al taliei vor avea rezultatele la fel de îmbucurătoare.

Dezvoltat de dr. Richard Strem în urma unei cercetări extinse asupra beneficiilor aduse de minerale în tratamentele spa, împachetarea cu argilă implică înfăşurarea pacientei în 25-30 de bandaje elastice înmuiate în prealabil într-o soluţie caldă de argilă bogată în minerale.

Măsurătorile şi împachetarea făcute întotdeauna de un terapeut special antrenat durază mai puţin de 45 de minute. Odată încheiată această etapă, nu-ţi rămnâne decât să te relaxezi şi să laşi bandajele să-ţi sculpteze şi să-ţi tonifieze corpul, în timp ce mineralele sunt absorbite în piele şi toxinele eliminate cu ajutorul argilei.

Este recomandat să bei cât mai multă apă după fiecare tratament, pentru a continua astfel pierderea în centimetri şi procesele de detoxifiere şi curăţare. Indiferent că vrei să dai un impuls planului tău de pierdere în greutate sau că vizezi zone încăpăţânate pe care orele petrecute la sala de fiteness nu le pot ajusta, împachetarea cu argilă este soluţia ideală indiferent de mărime sau forma pe care o ai.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog