Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Sedentarismul este mai periculos decat fumatul

O viata sedentara care a devenit deja un obicei de durata poate avea repercusiuni mult mai grave asupra sanatatii noastre decat fumatul sau consumul de alcool.

Studiile medicale au facut mereu legaturi clare intre nivelul de activitate fizica si speranta de viata a subiectilor analizati si au scos la inveala faptul ca un procent semnificativ de persoane au decedat mai repede decat ar fi fost normal doar pentru ca nu au adoptat un stil de viata activ preferand sa seada mai mult in casa sau la birou.

Activitatea fizica este esentiala pentru sanatatea generala a organismului nostru. Trupul uman este capabil de mobilitate si de aceea a fost astfel proiectat tocmai pentru a ne oferi posibilitatea miscarii si a implicarii in activitati diverse, unele foarte placute, iar altele mai putin placute.

Stim cu totii aceste lucruri si totusi nu ne mai putem permite astfel de simple placeri deoarece aglomeratia din zonele urbane si stresul imens la care suntem supusi ne-au alungat cam pe toti in propriile noastre locuinte.

Se contruieste mult si prost, se distrug parcuri verzi sau nu mai sunt intretinute si probabil viitorul este foarte sumbru pentru destinele copiilor nostri care vor fi practic obligati sa adopte un stil de viata sedentar din lipsa de alternative viabile

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog