Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Miscare cu Dana Savuica

Miscare cu Dana Savuica
"E o miscare extrem de simpla si presupune doar incordarea muschilor bratelor si ai spatelui. Se repeta de 30 de ori. „De cand m-am apucat sa fac sport dupa metoda Radu Teodorescu (antrenor de fitness al multor vedete de la Hollywood), in 15 minute, ma simt excelent.

La baza sta miscarea corpului folosindu-te de propria greutate. Nu se recomanda aparatele, ci doar bancuta, spalierele, bastoanele pentru balans, salteaua pentru abdomene.

Miscarile sunt rapide si constante. Ideea de baza este sa te distrezi, sa eliberezi stresul si sa te inconjori de energie pozitiva.

Instructorii sunt antrenati sa se miste in pas cu tine si sa te ajute individual. In afara de aceste miscari, am acasa o bicicleta clasica si zilnic, dimineata la ora 7, ma antrenez intens.

Prefer de multa vreme muzica Madonnei.“
Pentru talie
Acesta este unul dintre exercitiile pe care le recomanda ca sa ai talia subtire. Se repeta de 30 de ori. „Mie imi place sa-l execut in curte.

De fapt, trezitul de dimineata si exercitiile de la inceputul zilei iti dau o stare de bine fantastica. Eu stau foarte mult in aer liber, in gradina, plivesc, alerg impreuna cu cainele meu, adica duc o viata sanatoasa si activa.

Si apropo de emisunea mea de la Euforia TV in care vorbesc despre relatii intime. Pe langa exercitii fizice, mai e un remediu pentru o talie de vis.

Mai nou Dana Savuica slabeste si se mentine cu ceaiul Zein. Ceaiul Zein si capsulele de slabit Zein slimming sunt disponibile in farmacii si plafare. Sau poti citi mai multe despre Zein aici

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog