Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Tratamente simple pentru durerile de picioare

Tratamente simple pentru durerile de picioare
Durerile de picioare apar in situatiile cand faci de efort fizic prelungit. Statul in picioare pentru o perioada indelungata mai ales daca la servici stai 8 ore in picioare fara prea multe posibilitati de a sta pe un scaun, mersul pe jos sau efortul fizic sustinut( mai ales daca faci exces de zel si te suprasoliciti ) pot crea dureri musculare sau ale gleznelor ori genunchilor.

De la accidentari si pana la solicitari fizice sustinute, toate acestea iti pot produce dureri de picioare, care nu dispar decat prin tratamente naturiste sau exercitiu fizic sau prin repaos la pat.

Baile fierbinti ale picioarelor indeparteaza tensiunile musculare. Sauna si masajul sunt si ele eficiente pentru un efect imediat. Amestecul de camfor si mustar indeparteaza neplacerile dupa prima masare a picioarelor si gleznelor.

Infasoara strans zona afectata cu un material moale, dupa ce ai masat timp de 10 minute cu ulei de nuca de cocos.

Nucile, consumate in fiecare dimineata, alina durerile musculare. Pe stomacul gol, mananca trei nuci si chiar a doua zi durerea va disparea.

Uleiul de ficat de cod ajuta la mentinerea densitatii osoase, in special la copii.

Este un bun antiinflamator si participa la transportul oxigenului in tesuturi. Produsul poate fi achizitionat din magazinele naturiste.

Schinduful, o planta care creste spontan si se intalneste la noi ca planta de cultura, sub forma de pudra, amestecata cu apa, intareste structura musculara a organismului.

Mai mult, in timpul somnului se recomanda ca picioarele sa fie mentinute mai sus decat restul corpului, pentru stimularea circulatiei sangelui.

Exercitiile fizice intaresc musculatura si reduc durerile. E bine insa de evitat fortarile, iar efortul fizic va fi facut gradual, pentru a fi eficient.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog