Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Cafeaua ajuta la arderea grasimilor

În ultima perioada, tot mai multe persoane sunt preocupate de felul în care arata si adopta diferite regimuri alimentare pentru a pierde în greutate si a avea o silueta cât mai ferma.

Putini stiu ca unele dintre alimentele consumate în mod frecvent îi pot ajuta în mentinerea unei greutati normale.
Nutritionistii spun ca un consum moderat de cafea solubila ne poate ajuta în mentinerea unei greutati corporale normale.

Potrivit studiilor recente furnizate de Nescafe, cafeina care se gaseste în cafea actioneaza ca un stimulent asupra organismului, determinând o ardere mai rapida a caloriilor provenite din grasimi.

În plus, nutritionistii recomanda cafeaua în regimurile de slabit, deoarece aceasta accelereaza tranzitul intestinal lent. „Pentru a-si pastra aceste proprietati, cafeaua nu trebuie îndulcita excesiv.

Cafeina îsi va mentine proprietatea de ardere a grasimilor daca vom consuma cafeaua în stare pura”, explica Elena Casapu, specialist în nutritie.

Expertul recomanda persoanelor care se lupta cu kilogramele în plus sau celor care doresc sa îsi mentina silueta sa bea doua – trei cani pe zi. „Persoanele care vor sa slabeasca trebuie sa tina cont ca cea mai sanatoasa si eficienta metoda de a pierde în greutate poate fi obtinuta printr-un control atent al caloriilor, mentinând în acelasi timp o dieta echilibrata si o activitate fizica permanenta”, spune specialistul Casapu.

Nutritionistii spun ca o ceasca de cafea are un continut caloric scazut. „Pentru cafeaua pura solubila continutul caloric este de doar o kilocalorie la 150 de mililitri de apa. Cafeaua are si un continut bogat de fibre”, completeaza Elena Casapu.

În acelasi timp, bautura stimuleaza secretia de saliva si de suc gastric precum si tranzitul intestinal, lucru ce duce la favorizarea digestiei. Nutritionistii atrag atentia ca acest aliment este contraindicat persoanelor care sufera de afectiuni precum gastrita, ulcer gastric sau duodenal.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog