Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Mararul combate depresia si are multe benficii

"Fitonutritionistul Eugen Giurgiu apreciaza ca "verdeata" este un tonic de exceptie. Folosit crud, mai ales in salate, mararul combate depresia. Datorita cantitatii de vitamina C pe care o contine, planta intareste sistemul imunitar.

Folosita in curele de slabire, planta inlatura surplusul de grasime si aplatizeaza abdomenul. O cura cu pulbere sau cu tinctura din seminte, timp de 20 de zile a afirmat fitonutritionistul, pentru Adevarul.

Frunzele de marar contin mici cantitati de estrogen. Estrogenul incetineste procesul de imbatranire, face pielea frumoasa,  regleaza ciclul menstrual si estompeaza simptomele menopauzei.

Femeile gravide sau cele care alapteaza au un motiv in plus pentru a incerca aceasta planta: sporeste vitalitatea si tonusul general, ajuta la cresterea apetitului, stimuleaza secretia lactica si imbunatateste calitatea laptelui.
In plus, mararul il poate ajuta pe bebelus sa scape de colici.

O suta de grame de marar asigura cantitatea necesara de caroten si jumatatea din necesarul zilnic de vitamina E. Datorita continutului in vitamina C mararul intareste sistemul imunitar, datorita potasiului - normalizeaza presiunea sangelui si datorita fibrelor - reduce nivelul colesterolului.
Mararul contine de asemenea mangan, fosfor, calciu, magneziu, fier, cupru si vitaminele B3, A si E"
Articolul este preluat de pe site-ul Ziare.com site la care sunt inscrisa ca cititoare fidela :))

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog