Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Slabim cu ajutorul ceaiului?

Slabim cu ajutorul ceaiului? E o intrebare buna, pe care o punem cu totii. De ani de zile pot spune ca am incercat multe feluri de ceaiuri de slabit dar pana acum cam toate au avut efecte laxative si s-a ajuns la dureri puternice de stomac si stari de voma.

Zilele trecute insa am cumparat un alt ceai se numeste "Digetie Usoara" si este ambalat de catre firma Fares.

Are un efect foarte foarte bun asupra organismului, nu mai am probleme de constipatie, ma ajuta sa elimin "surplusul" din corp ceea ce este o senzatie de usurare atat pentru corp cat si pentru suflet.

Ca si descriere pe cutie se gaseste urmatorul text: "Ceaiul reuneste plante folosite traditional, asociate si dozate optim de specialistii nostrii intr-o reteta originala, care asigura un efect digestiv.

Consumata dupa fiecare masa, infuzia favorizeaza o digestie usoara, contribuind la suprimarea balonarilor si la eliminarea gazelor intestinale. Infuzia este recomandata in digestie lenta, indigestie, balonari, stari de greata, dureri de cap de origine digestiva si dupa mese copioase" -Fares.

Ingredientele din care se compune acest ceai sunt: fructe de anason (Anisi fructus), fructe de fenicul (Foeniculi fructus), menta (Menthae herba), frunze de rozmanrin (Rosmarini folium), busuioc (Basilici herba), radacina de lemn dulce (Liquiritae radix), frunze de senna (Senna folium), radacina de cicoare (Cichorii radix), E foarte important faptul ca nu contine coloranti sintetici si nici arome sintetice.

Este contraindicat in cazuri de sarcina si alaptare. Iar la dozele recomandate (2-3 cani pe zi, dupa mesele principale pe adulti) nu are efecte secundare si nici interasctiuni.

Il recomad tuturor care chiar au o digestie lenesa sau probleme de constipatii pentru ca ajuta garantat, va scriu asa pentru ca l-am incercat si l-am testat si pe mine m-a ajutat.

Daca doriti sa cumparati produse de la Fares va recomand magazinul lor vrtual de pe

Site oficial Fares

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog