Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Ruscoven elimina senzatia de picioare grele

Ma dor picioarele, ce tratament pot folosi sa scap de acest disconfort ? De multe ori cand ajungem acasa dupa o zi lunga si istovitoare, una din cele mai mari probleme cu care ne confruntam este durerea picioarelor. Fie ca am mers mult pe jos, am purtat toata ziua niste pantofi incomozi, care ne-au obosit picioarele sau a trebuit sa lucram mult stand in picioare, seara cand te descalti abia astepti sa scapi de durere si de picioare umflate.

Cunoastem senzatia si am cautat solutii pentru aceasta problema. Am gasit 2 produse, numite Ruscoven care este sub forma de capsule sau gel.


Din prospect reiese ca gelul Ruscoven este indicat pentru inlaturarea senzatiei de oboseala a picioarelor, reda tonusul si elasticitatea pielii, imbunatateste circulatia sanguina. Se poate folosi ca tratament in caz de picioare reci si grele, edeme, varice, hemoroizi. Aceasta crema pentru picioare previne complicatiile provocate de tromboze, tromboflebite.

Cumpara de aici Ruscoven gel care elimina durerea de picioare obosite si grele
Gel Ruscoven pt picioare obosite
Ce ingrediente contine ? In compozitia Ruscoven gel sunt urmatoarele : ulei de jojoba, migdale dulci, ulei esential de musetel si menta, extract din flori de calendula, vita de vie rosie, radacina de Ruscus, extract de castan, Hamamelis si Centella Asiatica (Gotu Kola).

Cum se foloseste? In fiecare zi se maseaza picioarele dimineata si seara.

Capsulele Ruscoven au aceleasi indicatii, doar ca sunt varianta mai usoara pentru cei care nu au timp de masare a picioarelor cu gel.  Utilizarea capsulelor este de 3 bucati pe zi intre mesele principale.

Cat costa si unde se poate gasi ? Pretul unui tub de 100ml Ruscoven Gel este e aprox 35 de lei. Se poate comanda online
de ex la acest magazin naturist.
Cumpara de aici Ruscoven capsule care elimina durerea de picioare obosite si grele
Ruscoven capsule


O cutie de capsule Ruscoven pentru picioare us
oare cu 50 bucati are un pret de aprox 48 de lei. Se vinde online pe acest site..
Aceste produse readuc picioarele la forma lor perfecta si reda senzatia de picioare usoare fara durere.

Cine  a folosit deja aceste produse ?  Pareri ? Impresii ? Sunt chiar atat de eficiente si bune ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog