Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Colagen sport cu acid hialuronic

Ce este colagenul si la ce il folosim ? Colagenul este o proteina prezenta in organsimul uman si reprezinta 30 % din totalul proteinelor umane si 70% din cele ale pielii. Contibuie la rezistenta si structura organismului sustinand intregul corp uman.

Aceasta proteina este prezenta in muschi si tendoane, in piele, in sistemul optic al ochilor. Cand incepem sa inaintam in varsta, productia naturala de colagen din corp incepe sa scada ceea ce duce la carenta de colagen care provoaca inflamatii si dureri la nivelul intregului corp uman.

Cum ne dam seama ca nu avem destul colagen in corp ? Daca descoperim urmatoarele simptome e posibil sa avem carenta de colagen :
- nivel scazut de energie, senzatie de oboseala, elasticitatea articulatiilor este redusa, tonusul muscular e scazut, inflamatii la nivelul cartilajelor, piele uscata fara stralucire, prezenta ridurilor de expresie, firul de par si unghiile devin fragile si se rup usor, elasticitatea vaselor sanguine scade, provocand probleme cu inima, scaderea vederii.

Dar totusi, de ce avem nevoie sa ne suplimentam nivelul de colagen ? Cu ce ne ajuta ?

In momentul in care facem sport in mod constant, pot aparea leziuni si daune la nivelul articulatiilor. Colagenul are rolul de proteja tesutul cartilagiilor, marind mobilitatea si flexibilitatea. Ajuta la absorbtia substantelor minerale ducand la cresterea densitatii tesutului osos.

Cumpara de aici Colagen sport cu acid hialuronic pulbere
Colagen sport cu acid hialuronic

Despre suplimentul alimentar numit Colagen sport cu acid hialuronic scrie in prospect ca are urmatoarele beneficii:
- intareste parul si unghiile, intareste scheletul osos, ajuta la procesul de cicatrizare, contribuie la elasticitatea pielii dandu-i un aspect sanatos si stralucitor, previne si reduce ridurile la nivelul fetei, elimina celulita si vergeturile, este foarte util in recuperarea muschilor dupa efort fizic.

Ce ingrediente contine acest produs?  In compozitia suplimentului se gasesc : Vitamina C, vitamina B6, colagen marin hidrolizat, l-glutamina, sulfat de glucozamina, bromelaina, sulfat de condroitina, MSM, taurina, extract uscat de bambus (lat. Bambusa arundinacea), acid hialuronic.

Cum se foloseste ? Cum se ia ? Acest supliment alimentar cu colagen este sub forma de pulbere. Administrarea zilnica este de 15 grame amestecate cu apa sau suc de fructe si consumata imediat.

Are contraindicatii? Poate provoca efecte secundare ? Nu stim daca este recomandata in perioada de sarcina sau alaptare, insa singura atentionare pe care am vazut-o in descrierea produsului este faptul ca, poate provoca reactii alergice in cazul celor care au sensibilitate la produse/derivate din peste.

Cat costa si unde se gaseste ? De unde il cumpar ? O cutie de colagen cu acid hialuronic de 120 gr are un pret de aproximativ 52 de lei. 
Se vinde online de ex la acest magazin naturist. Nu stim daca se poate procura in farmacii sau alte magazine, eventual revenim cu detalii.

Cine  a folosit deja produse pe baza de colagen? E mai bun colagenul pudra sau cel lichid *(de baut) ?  Pareri ? Impresii ? Sunt chiar atat de eficiente si bune ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog