Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Parfumuri pentru femei si barbati - idei pentru un cadou perfect

Vreti sa cumparati un parfum special pentru persoanele dragi pentru Craciun ? Iata cateva recomandari care pot fi perfecte pentru un cadou special.

Am ales urmatoarele parfumuri pentru el si ea.
1- Apa de parfum pentru femei Taylor Swift - Wonderstruck enchanted. Ambalat intr-o sticla rosie luxoasa de 100 ml are un miros oriental vanilat.


Combinatia de bujor, fructul maracuia, mac, fructe salbatice, Champaca si mosc alb. Parfum senzual pentru o femeie senzuala. Cat costa si de unde se poate comanda ?

Cumpara de aici parfumul pt femei Taylor Swift
Parfum Wonderstruck
by Taylor Swift
O sticla de parfum Taylor Swift are un pret aproximativ de 110 lei. Se poate cumpara online de pe acest magazin specializat.

2- Parfum Katy Perry Royal Revolution. Apa de parfum pentru femei, ambalata intr-o sticla in forma de cristal albastru sau un diamant pretios.

Cumpara de aici apa de toaleta marca Katy Perry
Parfum Royal
Revolution - Katy Perry
 Aroma este Floral Fructata.

Mireasma parfumului este de rodie si frezie roz, iasomie, flori de portocal, lemn de santal, orhidee vanilata, mosc si porumbar.

 Parfum special pentru o femeie speciala. Ce pret are si de unde se poate achizitona ?

 Costul unui parfum marca Katy Perry este in jur de 111 lei.  Se poate gasi pe acest link. Transportul este gratuit, produsul fiind disponibil in limita stocului disponibil.

3- Parfum de lux Coco Chanel Paris- Apa de parfum pentru femei in sticla de 50 ml. Aroma orientala cu tonuri discrete de flori.

Comanda de aici parfumul Coco Chanel pentru femei
Parfum Coco Chanel
Paris pt femei
 Mireasma parfumului este de mandarine, piersici, iasomie, trandafir bulgaresc, coriandru, mimoza, cuisoare, floare de portocal, trifoi, trandafir, ambra, lemn de santal, boabe de tonka, opoponax, zibeta si vanilie.

Parfum clasic de marca  creat de renumita Coco de Chanel.

Cat costa si de unde se poate achizitiona ? O sticla de parfum de la Coco Chanel are un pret aproximativ de 489 lei.

Se poate comanda de pe internet de pe acest shop online cu parfumuri.
Un parfum discret si renumit, pentru orice femeie cu personalitate puternica.

4- Parfum de lux pentru el- Apa de toaleta pentru barbati marca Paco Rabanne -1 Million Dollar. Ambalat intr-o sticla luxoasa aurie are gramajul de 100ml.

Cumpara de aici parfum luxos pentru barbati 1 million dolar
Parfum pt barbati
1 Million $
Este un parfum cu miros Lemnos Condimentat. Este un parfum nou lansat cu numele interesant de 1 Million $. In parfum descoperiti arome speciale de grapefruit, portocala sangerie, menta, trandafir, scrotisoara, paciuli, lemne albe, pielarie, ambra si condimente.


 Pretul unui astfel de parfum pentru barbati, este in jur de 328 lei. Se poate achizitiona online de pe acest site cu produse specializat pe parfumuri.


Cumpara de aici parfumul barbatesc Gucci
Parfum barbati Gucci
5- Apa de toaleta Gucci pentru barbati. Creat de Gucci special pentru barbati. Parfum masculin recomandat barbatilor dominanti. In acest parfum puteti descoperi note lemnoase de mesteacan, bergamota, tutun, violete, cedru, chiparos si piele.

Ambalat intr-o sticla speciala cu un design masculin. Pretul unui astfel de parfum este in jur de 200 lei, sticla avand 90 de ml. Transportul coletului este gratuit. Il puteti comanda direct de pe acest shop online.


6- Parfum de lux pentru barbati marca Christian Dior. Apa de toaleta de 150 ml. lansat de Dior Homme in 2011.

Parfum Dior Homme Christian Dior pentru barbati
Parfum barbatesc
Christian Dior
 Parfumul are note de ambram, cacao, stanjenel, lavanda, bergamot, salvie, vetiver, paciuli si pielarie.

 Pretul un sticle este in jur de 392 lei. Se poate vedea, si adauga in cos de pe acest link. Transportul este gratuit si la acest produs.

Care apa de toaleta  va place cel mai mult ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog