Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Modele de rochii perfecte pentru Craciun si Revelion

Cu ce sa ma imbrac de Sarbatori ? Ce rochie ar fi cea mai potrivita ?

In cazul in care vrei niste idei de rochii de seara pentru ocazii speciale, atunci trebuie neaparat sa vezi aceste rochii elegante in care vei arata perfect cu ocazia evenimentelor de sarbatoare.

Iata rochiile care consideram ca vor fi cele mai bune tinute pentru Revelion:


Cumpara de aici o rochie eleganta pentru petrecere de Revelion
Rochie de seara
cu paiete aurii
1- Rochie Revelion de culoare neagra cu paiete aurii, In partea de jos a rochiei este o broderie aurie eleganta. Este o rochie indrazneata cu un decolteu in forma de V la spate. Manecile sunt trei sferturi.

 Ce pret are si de unde se poate cumpara ? O astfel de rochie de seara sau pentru party-uri costa in jur de 349 lei. Se poate comanda de pe internet de pe site-ul acesta. 

Este disponibila in marimile S (36) si L (40).

Fii eleganta si atragatoare in acesta rochie pentru petrecere
Rochie sirena pt Revelion
2- Rochie de seara super eleganta rosie model sirena. Este o rochie lunga cu trena si croiala de sirena.

 Partea de sus -zona bustului este din broderie rosie, iar partea de jos este din catifea rosie.

Aceasta rochie este foarte eleganta, sexy, este crapata pe picior, are un volanas cu strasurii rosii si spatele gol. Manecile sunt trei sferturi cu broderie transparenta.

Cat costa si de unde se poate achizitiona ? Pretul acest rochii este in jur de 379 lei. Se poate cumpara online de pe acest site cu rochii de seara.

Este disponibil in marimile 36(S)si 38 (M).

3- Al 3-lea model de rochie de seara potrivita pentru petrecerile de Craciun si Revelion este aceasta rochie din dantela de culoare bleumarin.

Este o rochie decupata pe piept, spatele gol, fermoar la spate si maneci transparente trei sferturi.
Cumpara de aici acesta rochie minunata
Rochie eleganta pt seara
de Craciun sau Revelion

Rochii eleganta si de senzatie. Costa in jur de 329 lei si se poate achizitiona de pe internet de pe acest magazin de haine online.

Livrarea rochiilor este gratuita in cazul in care pretul coletului este de peste 300 de lei. Si cel mai importanta coletul ajunge in 24 de ore oriunde in Romania.

Ce model de rochie de seara pentru petreceri va place cel mai mult ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog