Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Stiati ca exista tratament pt intoleranta la lactoza?

Am alergie la lactoza, organismul meu nu digera corect lactatele, ce pot sa fac? Ce remedii pot incerca?
Daca ai aceasta problema si anume intoleranta la lactoza, avem o veste buna pentru tine. A aparut un produs care te ajuta sa poti manca produse lactate si lapte fara sa-ti fie rau de la ele.
Este vorba de suplimentul alimentar sub forma de capsule Laluk 4500.
Prospectul scrie ca este indicat in urmatoarul caz:  dupa ce ai mancat produse ce contin lactoza si dupa o jumatate de ora si chiar 2 ore incepi sa te balonezi, sa ai crampe abdominale, zgomote intestinale, flatulenta, diaree inseamna ca suferi de intoleranta la lactoza.

tratare simptome intoleranta lactoza
Remediu pt intoleranta la lactoza
 Desigur aceste neplaceri te duc la tendinta de a elimina complet lactatele din alimentatie. Cu ajutorul capsulelor Laluk acum poti manca lactate, branzeturi, lapte fara sa suferi de simptomele mentionate mai sus.
 Cum functioneaza? Laluk contine o substanta numita lactaza care ajuta la digerarea corecta a alimentelor ce contin lapte.

 Cum se administreaza? Modul de utilizare a pastilelor Laluk: in momentul in care la o masa mananci alimente pe baza de lapte trebuie sa iei 1 capsula. Atentie totusi nu exagerati cu mesele pe baza de lactate. Doza zilnica maxima a pastilelor este de 5 capsule.
 De ex daca beti o cafea cu frisca luati 1 capsula.

 Cat costa tabletele care ajuta la digerarea lactatelor? Pretul unei cutii de Laluk cu 20 de bucati este in jur de 23 de lei, iar cutia cu 40 de pastile costa in jur de 38 de lei.
Unde pot gasi sa cumpar Laluk? In ce magazine sau farmacii de vinde? Este disponibil in reteaua farmaciilor Catena din toata tara.
Puteti citi mai multe despre acest produs si despre alimentele care contin lactoza  pe sie-ul www.laluk.ro

Cine a folosit deja acest medicament? Are efecte secundare, contraindicatii? Astept pareri si comentarii  pe pagina noastra de facebook, google+ sau aici sub articol.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog